Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Borla'ma KavuŞtum

Onur Ağar

Üye
Tepki
59
Bisiklet
Merida
Arkadaşalar merhaba,

Borla ile yaptığım ilk sakin gezimin fotosunu eklemek istedim. sanırım bisiklet kullanma işinden tahminimden fazla zevk alacağım. bu bisikletin fabrika donanımıyla yapabileceğim ve yapamayacağım şeyleri yazarsanız çok sevinirim. en azından yeni alacak kişilere de yol göstermiş oluruz.

(link)

Scudo
yapamayacağınız şey elbette ki yok, tabi ekstrem durumlar harici; mesela karda ya da çamurda bisiklete binmeniz frenler açısından tehlikeli olacaktır. Uzun yol yapmanız için bagaj gibi aksesuarlara ihtiyacınız olacak. Bir de performans açısından maşanızı daha hafif bir modelle değiştirebilirsiniz.

Bu arada bisiklet için ön ve arka far, kendiniz için de eldiven ve kask en acil ihtiyaçlarınız.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ağar
@buğra kuddaş

Çok doğru demişsiniz;) Siz fren papuçlarını baradine'ler ile değiştirin yağmur, çamur, kar vız gelir Ben o papuçlarla kaçkarın kış yarışlarına katıldım.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ağar
Ufak bir sorum olacak, acaba Sedona Borla veya Kron XC500 gibi bisikletlere ince lastik takmak mümkün mü ihtiyaç halinde?

Hayırlı olsun bisikletiniz çok şık bence ilk önce kask edinin.Birde sorum olacak acaba ne kadara aldınız bisikleti. Güle güle kullanın

@Berk Özer

Çok teşekkür ederim. Borla 2010 fiyatları 400 dolar şu an.

Güle güle kullan kardeşim...
Önce kask, eldiven,pompa,yedek iç lastik,yama takımı ve allen takımı al(hepsi: 90-100 tl tutar) ,sonra da keyfini çıkar bisikletinin.
Hiçbir parçasını da birkaç ay sonra değiştirmeye kalkma...Epey bir zaman geçsin...Üzerinde CST 1.95 traction gibi bir lastik var galiba..Bir müddet sonra ,asfaltta daha akıcı kullanmak için,istersen CST'nin veya Rubena'nın 1.50'lik yarı slick tip lastiklerinden alırsın(30-40 tl cıvarı tutar).Bu arada eşinin bisiklet işi ne oldu?

eldiven kask almayı lastiklerden önce yaparsanız lastikleri eskitebilirsiniz :) lastik olarak schwalbe marathon önerebilirim. inceden kalına doğru her boyu vardır. fakat lastik ufaldıkça titreşim artar kalın lastikler gibi arazide konfor beklemeyin. çoğunluk asfalt olacaksa ince lastiğe geçiş yapmanızı tavsiye ederim.

@Sedat TOSUNOĞLU

Sedat bey teşekkürler. eşimie de Whistle Miwok 1054 V aldık.

Kazasız, belasız, sorunsuz, eğlenceli ve bol pedallamalar. .

bisikletiniz hayırlı olsun. borla güzel bi şeçim. kazasız bol pedallar.

@Onur Ağar

O zaman ikinize birden güle güle kullanın diyorum...

iyi günlerde kullanın.çok net fotoğrafları yok ama güzel görünüyo.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Güle güle kullanın sade ve güzel duruyor :) Bununla neler yapılır demişsiniz,kask eldiven,pedli tayt alınıp takılır ve araziye,orman içlerine girilir çılgın inişler yapılır ve dağ bisikletinin verdiği o mükemmel duygu yaşanır.. Zamanla nelerin eksik geldiğini anlarsınız zaten parça değişimi için acele etmeyin bunları eskitin derim :)

hayırlı olsun güzel duruyor seçeneklerimin arasına ekledim bu hafta neticelendirmeyi düşünüyorum bende

Geri