mahden
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 812
- Bisiklet
- Sedona
Uzun aramalar sonrasında kavuştuğum yeni bisikletim olur kendisi
Teknik özellikleri şöyle
Frenler listeden farklı olarak Deore (sanırım ellerinde sram kalmadığı için Deore takmışlar, mahsuru yok).
Jantlar Sedona olmakla beraber, göbekler Sram Via-GT, sadece 1 tur attım ama akıcılığı oldukça iyi. Jantlarda bulunan İstanbul çıkartmalarını çok sevdim, bence bisikletin en alımlı yeri jantları Shwalbe Durano Race Guard lastikler üzerinde, bir süre sonra çok sevdiğim Continental lastiklere geçerim sanırım.
Ön ve Arka aktarıcı 2X10 Sram Via - GT. Shimano'da 105'e yakın bir set olduğunu söylediler, anlayanlar, onların yalancısıyım
Sele kelepçesi Tranzx, Vites kolları Sram Via-GT, fren kolları Avid FR5, elcikler Sram'a benzemekle birlikte Sram değil, olsa imiş güzel olurmuş ama bir süre sonra barendli elcik ile değiştireceğim zaten.
V-Fren olmakla beraber (ki en sevdiğimdir), kadro disk frene uyumlu ilerleyen zamanlarda disk frene geçmeyi düşünürsem kadro bu isteğimi de karşılayacak..
6 serisi hydroformed alu, maşası düz alu, yaklaşık 9,5 kilo ağırlığında. İlk turumu bu hafta atmayı planlıyorum, ilk turumdan sonra detaylı bir rahatlık/performans analizi de yaparım
Boyum 1,79 bisikletin kadro boyu 48, kadro üst borusu ile bacak aram arasında 2 parmağa yakın bir boşluk oluştu, 52 kesinlikle büyük olurdu
Bisikleti 2. el aldım, sahibi bir çekilişten kazanıp kenara koymuş, 1 kere sadece teslim aldığında binilmişti ve teslim alırken bazı etiketleri hala üzerindeydi. İlk sahibi sayılırım, satıcısı da sağ olsun pazarlıkta üzmedi ve kavuştum bisikletime