Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona kask

emin palaz

Daimi Üye
Kayıt
6 Haziran 2011
Mesaj
225
Tepki
97
Şehir
TEKİRDAĞ - KONYA - ANTALYA
dün metro toptancı mağzasını gezerken bisiklet kaskı gördüm sedonanın 25 tl güzeldi baya kafaya mükemmle oturuyor bakmanızı öneririm. :) hatta almayı düşünüyorum :)
 
Scudo
yol günübirlik kartlarda var ya girişte veriyorlar onla alırsınız modelini bilmiyorum ama çoğu 50tllik kasklardan bence güzeldi kafaya oturuşu iyiydi :)
 
Metroyu aradım, aynı gün kart veriyoruz ama yine ticari belgelerle veriyoruz geçici kartı dediler.
 
Arkadaşlar,kask işi gerçekten çok çok önemlidir.Detaylı olarak girmeyeceğim ancak standartları bellidir.Bu günlerde her yerde satılmaya başladı.Allah ihtiyaç göstermesin de,yine de ihtiyacınız olduğunda,sizi koruması gereken kask,daha fazla zarar vermemeli.Bu sebeple bisiklet üreticisi olan markaların ürünlerini tercih etmekte fayda var.Sözün özü:25 tl ye kask alınmamalıdır.Bu 300-400 tl ye alalım demek değildir.70-80 tl skalasında standartlara uygun kasklar vardır.Bisikletinize ya da kendinize aldığınız hiç bir ürün, kask kadar değerli değildir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Gülden Öztürk
Arkadaşın dediği kask sedonaymış işte. Artık düşük modeli midir bilmiyorum ama bisiklet üreticisi sonuçta, sizin söylediğiniz gibi...
 
bodrum mağzasında da var bu kasklardan. ben de gittim baktım ama biraz basite indirgenmiş, uygun bir ürün olmadığını düşünüyorum.derya abimin dediklerine de aynen katılıyorum.paranızı sokağa atmayın derim.
 
Bu kaskların aynısı carrefourda vardı baktım inanılmaz kötü. Ssakın derim ben.
 
evet arkadaşlar,ben de kask bakınıp duruyorum ama kazık yiicem diye de ödüm patlıyor..çok yüksek bir miktar maalesef ayıramıyorum ama 50-80 tl civarı kasklar da acaba o fiyatın kaskı mıdır ,bilmiyorum,bir de yeniyiz yaa,kaktırmasınlar şimdi:) özellik olarak hava deliklerinin çokluğuna bir de renkli yada desenli kısmın kafada duran kısma yapışık olmasına özen göstericem....çin mallarında kaskla tam yapışık diil,ayrık duruyor o kısımlar,bilmem dikkatini çeken oldu mu? bir de poliüretan sanırım maddesi,ama hangisi iş görecek,iyi bir sağlamlıktadır,onu anlamak mümkün olmuyor,yeni olunca:(....
 
Geri