@ÇaNakkaLeRuHu Teşekkür ederim rockshox oluca sıkıntı yaşamazsınız tabi bendeki rst blaze setleşmişti geri gelirken takılarak geliyordu içina açma vidası plastik ve altıgen felan değil sekiz köşeli çiçek desenli bişe hiç biyerde anahtarı yok boru anahtarı ile açtım içini temizledim şu an iyi açlışıyor ama plastik vida mefta oldu dişleri dümdüz ve yedek parçası yok rst alacaklar duysun diye dedim.
@caner1405
Herkese çok teşekkür ederim dediğim gibi telefonum garantıden gelmesini bekliyorum en kısa zaman da detaylı inceleme yapacağım.
Bisikleti aldıktan sonra yaklaşık 40 Km yaptım. Bisiklet gerçekten zevk veriyor. Bisikleti alırken adam kurdu ve verdi bana tabi ince ayarlarını yapmadı saolsun. Ben eve gelince kendim vites ayarı fren pabuçlarının düzgün konumlandırılması vs vs....
Maşayı kilitleyince gerçekten zorlamıyor. Hafif araziye de girdim orda pek sorun çıkmadı. Bu arada gerçekten bisikletin ayrı bir tadı olduğunu anladım.
Mavisiyle kırmızısı yan yana idi ben kırmızı yı beğendim çok çok daha dikkat çekiyor ve hoşuma gitti.