< Yedi aydır Sedona 300 kullanıyorum. 300s'ten farklılıkları mevcut. 300'de bagaj ve çamurluk var, ayrıca gidonun şekli farklıdır (içe doğru kıvrımlı); ben bisikletin canlı halini gördüğümde fark etmiştim.
< Büyük ihtimal ben beceremiyorumdur ama belirtmekte fayda var; sürekli vites ayarı yapmak zorunda kalıyorum. (Özellikle arka aktarıcı)
< Yokuş çıkarken ya da pedala hafif yüklendiğimde gıcırdıyor, bu da haliyle sürüş zevkini etkiliyor. İlk üç ay böyle bir sorun yoktu, sonra sonra ortaya çıktı. Yağladım fakat çözüm olmadı. Farklı bir şey yapmak gerekiyor olabilir, ben çok üstüne düşmedim.
< Selede sorun yaşayanlar olmuş. Ben problem yaşamıyorum, memnunum.
< Alternatif olarak Carraro 224 modelini de inceleyebilirsin.
< Lastiklerden memnunum, dayanıklı ve akıcı geliyor.
< Kilitlenebilinir maşa özelliğine sahip. Bozuk asfaltta epey faydası oluyor. Ama maşa açık konumdayken dikkatli fren yapmak gerekiyor; enerjinin bir kısmı amortisöre aktarıldığından vücudumuz öne doğru ivme kazanıyor ve düşme tehlikesi oluşturuyor. (Tabi amortisörlerin hassasiyeti maşa üzerindeki aparatla isteğe göre ayarlanabilinir.)
< Arka frenin teli olması gerekenden uzun mudur nedir durmak istediğimde frene fazla basmam gerekiyor, o kadar ki neredeyse elciğe değecek.
< 56 boy kadro kullanıyorum. Bacak boyum: 80 cm.