@Kayacik konuyu açan arkadaş arabayla veya motorla strava açmadığını belirtiyor..Buna rağmen ''sen açtın'' demek doğru mu?
Diyelim ki yalan söylüyor..İnsanlarla eğleniyor,dalga geçiyor..Bu arkadaşa yanlış yaptığı söylenir sadece..Abartmaya gerek var mı?
Sen bizim hakkımızı yedin..
Sen bizim mutluluğumuzu gasp ettin..
Sen terbiyesizsin..
Sen şusun,sen busun..
Buna gerek var mı?
Amatör bisikletçilerin kullandığı bir uygulama sonuçta..Kimseye madalya filan da vermiyorlar..Nedir yani:rolleyes:
Bu konuda belirtilenler şunlar;
1-Bu uygulama hata veriyor..
2-Bu uygulama yüzünden çok tehlikeli bisiklet sürenler var..
3-Bu uygulamada hile yapılıyor..
Tüm bunlara rağmen,bu uygulamadaki sıralama için bir kişiyi ''günah keçisi'' ilan etmek bence doğru değil..
Bir önceki mesajımda da dedim..Hile yapılabilen veya hata veren bir uygulama,uygulama değildir..Bunun için birilerinin kendini kasıp,yaşam tarzını değiştirmesi de absürttür..Hele bazılarının trafikte deli gibi bisiklet sürmesi,diğer bisikletçilere yapılmış bir haksızlıktır..
Konu içinde güzel mesajlar var..Mesela bir arkadaş diyor ki,ben bu uygulamayı kendi standartlarımı görmek adına kullanıyorum..İşte budur..Böyle olmalıdır..
Hata veren,hile yapılabilen bir uygulama yüzünden trafikte deli gibi bisiklet sürmeye gerek yok..Ondan sonra da yok motorcular şöyle,yok arabacılar böyle deniyor..!