Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehidimiz Var !

Yer ekiplerinin olağanüstü gayreti sayesinde uçuyor , kırılan dökülen parçalarını inanın torna tezgahlarında yapıyorlar neredeyse uçurabilmek için , yok çünkü yedek parçaları envanterden kaldıralı çok oluyor. Lanet olsun ki zengin bir ülke değiliz bir anda 100 tane personel taşıma amaçlı uçar alamıyoruz . Biliyorsunuz ki operasyonlarda taksi dolmuş gibi çalışıyorlar 98 de ki operasyonu örnek vermişsiniz personel taşımadan , tedavi amaçlı taşımaya , lojistikten ikmale kadar her işteler . Yazık keşke mercedes ler yerine çok sayıda uçar alıp filoları yenilesek . Pilotlarıma diyecek yok zaten hakları ÖDENEMEZ mükemmel ötesi olağanüstü pilotlar öyle şeylere şahit oldum ki anlatılmaz yaşanır.
Yazdığım bu takdir kamu oyunundur .....

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Şehitlerimize Allah Rahmet eylesin. Yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum ... çok üzücü çok , yok yere bu vatanın evlatları şehit düşüyor..

Forumlar malesef klavyesi olanın her istediğin yazabildiği yerler ve biligi çağında yaşadığımız bu günlerde kişi ve kurumlara en çok zarar veren bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan ve bunu hesapsızca etrafa saçan kişiler. yukarıda itiraz ettiğim konuya bir açıklık getirmek ilk ağızdan şart oldu. Türk Silahli Kuvvetleri gücünü ve yetkisini Yüce Türk milletinden alır bu topraklarda ve Türk Bayrağının gölgesinin düştüğü her yerde muktedirdir. Bu şanlı kurumda havacılık ve denizcilik alanında yedek parçasına ulaşılamayan envanterden kaldırılmış herhangi bir unsur yoktur. Öyle yedek parçası bulunamıyor tornada çekiliyor filan bunlar külliyen yalandır. Hele ki işletilmesi ve bakımı uluslararası standart ve sertifikasyona tabi olan uçuş ameliyesinde yukarıdaki bir forum üyesinin ifadeleri yerden göğe yanlıştır. Uçar unsurlara ait sertifikasyon ve kayıtlar titizlikle, uluslararası ve ulusal standartlara göre tutulur denetlenir, saatlik bakımları saatinde yapılır ve hiçbir uçuş teknisyeni standarlara uymayan arıza yapması muhtemel bir unsuru pat sahasına çıkarmaz hiçbir pilot da şüphe duyduğu bir uçakla uçmaz çünkü havacılığın kuralları kanla yazılmıştır.

Forumlar malesef klavyesi olanın her istediğin yazabildiği yerler ve biligi çağında yaşadığımız bu günlerde kişi ve kurumlara en çok zarar veren bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan ve bunu hesapsızca etrafa saçan kişiler. yukarıda itiraz ettiğim konuya bir açıklık getirmek ilk ağızdan şart oldu. Türk Silahli Kuvvetleri gücünü ve yetkisini Yüce Türk milletinden alır bu topraklarda ve Türk Bayrağının gölgesinin düştüğü her yerde muktedirdir. Bu şanlı kurumda havacılık ve denizcilik alanında yedek parçasına ulaşılamayan envanterden kaldırılmış herhangi bir unsur yoktur. Öyle yedek parçası bulunamıyor tornada çekiliyor filan bunlar külliyen yalandır. Hele ki işletilmesi ve bakımı uluslararası standart ve sertifikasyona tabi olan uçuş ameliyesinde yukarıdaki bir forum üyesinin ifadeleri yerden göğe yanlıştır. Uçar unsurlara ait sertifikasyon ve kayıtlar titizlikle, uluslararası ve ulusal standartlara göre tutulur denetlenir, saatlik bakımları saatinde yapılır ve hiçbir uçuş teknisyeni standarlara uymayan arıza yapması muhtemel bir unsuru pat sahasına çıkarmaz hiçbir pilot da şüphe duyduğu bir uçakla uçmaz çünkü havacılığın kuralları kanla yazılmıştır.
Teori ve pratik farklıdır . Pratikte ise yani sahada hele ki çatışma bölgelerinde timler vızır vızır uçar harekatı yaparken gecenin köründe yaralılar gelirken ikmaller yapılırken saydığınız standartların yanından bile geçilmez Allaha emanetsinizdir . Güneydoğuda görev yaptığım yıllarda en az 80- 100 saat uçar birlik harekatına katılmışlığım var .Yani Uh1, Couger ,Sikorsky bizzat bindim . Ben yaşadıklarımı gördüklerimi yazdım . 1997 de ki olayda ( fazla açmıyorum ) komutanlarımı kaybettim. Bakımcı değilim yahut alayda kademeci de değilim . Hangarlarda tehlikeden uzak yerlerde görev ifa etmedim Hep bölgede hep temas timlerindeydim .Hamasetin kralını zaten siz yapmışsınız yazınızda Türk bayragının gölgesini düştüğü her yerde muktedirdir. Elbette öyledir sol komandomun cebinde hep taşıdığım için ben şahsen muktedirliğini sizden iyi bilirim . Zaten yedek parçadan yıkılıyor tüm kademeler her kullanılan cihazın aletin makinanın anında yedek parçaları bulunuyor takılıyor anında gülüyorum . Hikaye anlatıyorsunuz çok hoş pes pempe bir tablo çiziyorsunuz . Ben yaşadıklarımı anlatıyorum siz neye ne kadar inanırsınız bilmem . Forumda askerlik görevini çoğu kişi ifa etmiştir kendi kafalarından doğruyu yanlışı ayırt edebilirler . Sizin asıl takıldığınız yer mercedesler gibime geliyor , neredeyse torna tezgahlarında yapılıyor demem değil.

Osman Paşa yakın arkadaşımın babası, tesadüf eseri benim de bedelli boyunca komutanımdı. Gereksiz tartışmanızı üzülerek okuyorum.

Osman Paşa yakın arkadaşımın babası, tesadüf eseri benim de bedelli boyunca komutanımdı. Gereksiz tartışmanızı üzülerek okuyorum.
Yerden göğe haklısın kardeşim ben özür diliyorum seni üzdüğüm için kusura bakma ve cevap yazmıyorum .

• Beğen
Tepkiler: Cihan Ali
@çelikyürekli tartışma malesef gereksiz değil burada arkada bilgisi olmadan ahkam kesip bilmediği konularda görüş beyan ediyor beyan ettiği görüş birilerini zan altında bırakıyor yanlış bilgi ve mesaj iletiyor. Ya mesajın sahibi yada adminlerden birisi şu yanlış mesajı silsin.

Geri