Scudo Sports

Şehir bisikleti arıyorum.

Alkan17

Üye
Tepki
0
İsim
Alkan Hakan Türe
Foruma yeni üye oldum. Herkese merhaba. Aydın merkezde ikamet ediyorum. Artık şehir merkezlerinde araba parkı imkansız hale geldi. İş yerime ve şehir içine gidiş gelişler için bir bisiklet almayi düşünüyorum.
2. El Gazelle idealim olsa da servis desteği olmayacağını düşünerek vaz geçtim.
Göbekten vites tercihim.
Salcano Alanya modelini önerir misiniz? 2. El buldum bir tane almayi düşünüyorum.
Başka hangi modelleri önerirsiniz?
Teşekkürler

Dosyalar

• 64alanya-man-2bdfb.jpg
    64alanya-man-2bdfb.jpg
    99 KB · Okunma: 29
Scudo
ben sedona 410 modelini önerebilirim, hem hafifliği, hem şıklığı, hemde kullanılan ekipman kalitesi ile pek bir hoşuma gidiyor benim

• Beğen
Tepkiler: özlemalikaan
@Alkan17 vitessiZlere bulaşmayın alın bi sedona ada mosso yada carraro salcanoyada bulaşmayın

kron tx serisi incelenebilir bende var memnunum

işe gelip gitmek için kullanacaksanız, amortisörsüz ve disk olmayan V fren bisikletlere bakın derim. eğim açısından aydın şehir içi bisiklet için oldukça avantajlı. o yüzden düz maşa V fren bisikletler işinizi görür, carraro şehir bisikletlerine bakabilirsiniz.

Bütçem yeter dersen kesinlikle sedona 410.Biraz daha uygun dersen salcano city fun düz maşalılarıda uygundur kanımca.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Aydın merkezde çok yokuş var :) Vitessiz tavsiye etmem size bende

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Vitessiz demedim, göbekten vites olması tercihim :) Gazelle nin modellerinde var. Bir ara Hollanda ziyaretinde kullanmıştım. Hoşuma gitti.

Sanırım bu konuya bir Alanya kullanıcısı olarak cevap verebilirim.

Kesinlikle tavsiye edeceğim bir bisiklet olur. Üzerindeki göbekler Shimano. 3 vites şehir içinde yeter mi yetmez mi diye düşünürken fazlasıyla yettiğini gördüm. Üstelik vites değişimlerinin sessizce gerçekleşmesi, bisikletin dururken bile istediğiniz vitese alıp öyle kalkış gerçekleştirmeniz, göbekten dinamosu ve kontrapedal fren özelliği ile oldukça beğendim diyebilirim.

Ufak çaplı yokuşlarda ise gayet de gidiyor 1. vitesinde. Ayrıca bisiklet baya akıcı.

Son 1 haftadır kullanıyorum bisikleti ve detaylı bir inceleme konusu da açacağım. Yılsonu ve kış olması sebebiyle ile neredeyse internette çektikleri 2. el fiyatına sıfır aldım bayiden. Bence bayileri bir araştırın derim.

Eğer ki amacınız göbekten vites ise ve fazla da para vermek istemiyorsanız Alanya size göre diyebilirim. Tabi o fiyatlara yeni model bir Gazelle ya da Batavus bulmaz iseniz.

Ben de Alanya'ya biniyorum. Ama benim Alanya'm Ümit Bisikletin Alanyası :) 2 aydır kullanıyorum bir kaç kere düşmeme rağmen (bu benım hayatımdaki ilk bisikletim ve bisiklete ilk binişlerim) şimdiye kadar arıza çıkarmadı. Ayrıca sürüş sırasında konfor sağlıyor. Selesi oldukça rahat. Daha önce başka bisikletim olmadığı için karşılaştırma yapamadığımdan öneririm diyemiyorum. Sadece kendi küçük tecrübemi paylaşmak istedim.

Geri