Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir bisikleti disk fren takıntım

WWL

Üye
Tepki
4
İsim
Berkcan
Bisiklet
b'Twin
Evet arkadaşlar foruma yeni katıldım, aslında mekanik elektronik şeyleri seviyorum ve bayağıdır bisiklet kullanmadığımı eve tıkılıp kaldığımı fark ettim.Bisiklet alıp gezmek istiyorum ama nedense disk frenler çok hoşuma gidiyor illa da olacak diyorum kendi kendime :D şehir bisikleti alıp HD fren taktırsam olur mu ve bisiklet önerileriniz nelerdir 650 maks 700 lira civarı bir şeyler arıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Scudo
Maşa ve kadrosu uygun olan model bulmalısın o bütçeyle bi daha bidaha masrafa girme bence arkadaşın dediği gibi direk diskli al

o paraya hd fren olan göremedim.

Mosso bulursun gibi geliyor yada az üste çıkıp sedona 300

Tabi 300 disksiz

800tl verebilirsen Salcano cityfun 50hd alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: WWL
City fun lara bak dostum

city fun 50 hd iyi gibi ama yine de araştırmaya devam :)

@özlemalikaan hocam mossolara baktım ama hep dağ bisikleti gördüm.

Bana sorarsan amortisör ve disk fren olmasın.
Hem daha hafif olur hemde şehir bisikletinde disk fren çok gereksiz diyebilirim.
disk ve amortisör yaklaşık bisiklet ağırlığını 2-2.5 kg arttıracaktır.
bilgin olsun.

@eren konu
gülü seven dikenine katlanır ne diyelim :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
Disk frensiz bisiklete binmem,yillardir V fren ile cektigim stres disk ile son bulmustur.
uzun tur bisikletcisiyim,hazar denizini tam tur turladim rusyayi bastan basa gezdim bisikletim ile,15000 km den fazla yol yaptim,hep disk fren kullandim,ve cok cok memnunum.
Italyadan bu yaz bianchi tur bisikleti aldim yine HD disk fren tercih ettim.
disk fren iyi tercih yani.kisacasi :)

(link) fiyata dikkat o_O:ssrtcbya:

ben de sevemedim gitti şu disk frenleri...

hiç kullandım mı?
hayır. :D

ama bence bisiklet olabildiğince basit olmalı. V fren mesela çok basit ve güzel bence. ciddi yokuşlarda bile bana bugüne kadar problem yaşatmadı.

@İsmail Emre Kocakaya
V frenle ne gibi sıkıntılar yaşadınız?

bu gun gördüm carfurda bianchi şehir bisikleti diskliydi 650 tl idi

@maiboz
mekanik disk olabilir onlar hidrolikler biraz daha pahalı oluyor.

@cumali55
benimkisi bir sevda ya :D
bende v fren sevmiyorum sanırım cocukluktan gelen bir şey. Fren pabuçlarını çok yerdim ben, hep değişmesi lazımdı babamda haliyle değiştirmezdi :D

650tl ye 2. el city fun 50 hd gördüm sahibindende pahalı mı ?

@cumali55

Janta surtmesinden nefret ediyorum en basta bu,cabuk yeniyor,yagmurda performansi dusuyor,hidrolik frene gore daha sert,ve aklima gelmeyen bir suru sey..

• Beğen
Tepkiler: WWL
1.82 boyum var baca boyu olarak 88 ölçtüm 56 58 cm arası kadro bulmam lazım ama zor gibi geldi bana

Geri