Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir Bisikleti Kararsızlığı

Eğer sabit maşa alacaksanız yol bisikletüne bakın derim ben

Scudo
@İhsnn_zyvl o konuyuda düşündüm fakat hidrolik disk fren istediğimden dolayı o da elendi gibi. Teşekkürler yorumunuz için. Ayrıca fiyat ne kadar düşük olursa benim için o kadar iyi olur o yüzden sedona kafamda büyük bir yer işgal etmekte halen..

Gerçi cyclocrosslar var hd fren ama fiyatları ne bilmiyorum aynen ben de 1500 civarı bisiklet arıyorum da hd düşünüyodum başta fakat sonra gereksiz ve çok masraflı olucağı için cyclocross ya da yola karar verdim yol olarak da salcano xrs040 var 1400 civarı olabilir

@İhsnn_zyvl
cyclocross düşündüm ama fiyatlar çok uçuk..

@alierkanimrek
v fren ile pek iyi anılarımız yok, disk frenş de kesinlikle tecrübe etmek istiyorum diyebilirim.

Tabularımdan vazgeçtim, hidrolik şart değil gibi artık. Hafif sayılabilecek , nispeten ucuz olursa çok iyi olur benim için. Sedona 410 ısınamadığımdan dolayı istemiyorum önerilerinizi bu yönde yaparsanız sevinirim.
Fiyat 1400-1500 seviyesi iyi olur fazlası çok yorar. Daha az olması çok çok iyi olur.
Btwin triban 500 FB yol bisikletine baktım çok hoşuma gitti hem tip hem fiyat olarak, fiyatının düşük olması açıkçası çok işime gelir,hakkında pek yorum bulamadım ama. Triban 520 ye de baktım ama 500 fb daha hoş geldi bana, hem fiyat hem de görünüş açısından. Bi yandan da giant escape 3 e baktım fiyatı biraz uçuk ama tourney var üzerinde, para israfından başka birşey değil bence.

Aslında baktıklarıma göre yol bisikleti alıyorum resmen ama düz gidonlu sadece. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ve Triban 500 FB , 520 hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim.

2 ay kadar önce mosso legarda 1530 aldım. 1700 liraya maloldu. donanımına göre fiyatı bana uygun geldi ve aldım.
Özellikler için: (link)

Daha önce salcano ng650 v kullanıcısıydım. Almadan önce birçok marka araştırdım ve deneme fırsatı buldum. Kilitlenebilir maşalı ve deore setli oldugu için bu modeli tercih ettim. Genel olarak beni rahatsız eden hiçbir nokta yok bisiklette. Performansı güzel, hidrolik disk fren ve kilitlenebilir maşa avantaj sağlıyor, vites geçişleri seri ve rahat. Ancak her nedense malzeme kalitesi olarak çok daha alt seviyede olan eski mtb mi çok özlüyorum. Mtb ye alıştım diye midir bilmem, ben bu şehir bisikletinden hiç tad alamadım. Düşününce keşke yine mtb alsaydım diyorum. Tabi bunlar tamamen benim şahsi fikrimdir. Ancak mutlaka bir şehir/tur bisikleti alacaksanız, tercihiniz mossodan yana olabilir.

@ÖmürY
Hocam yorumunuz için teşekkürler fakat benim isteklerimden tamamen alakasız oldu bisiklet, fakat bisiklet fiyatına ve donanımına göre gayet iyi zaten mossonun bisikletleri çoğunlukla böyle, ama dediğim gibi bu tarz bi bisiklet istemiyorum.
Teşekkürler yorumunuz için :)

@ÖmürY
Estağfirullah dostum ne demek, yanlış anlama lütfen o manada söylememiştim :)

@ÖmürY
Çok haklısın dostum kararsızlık cidden zor, teşekkür ederim güzel temennin için :) Sana da güle güle kullanmak nasip olsun inşAllah bisikletini.

• Beğen
Tepkiler: ÖmürY
Ben de yeni sayılırım salcano cs 20 var hd.Model olarak tavsiye veremem belki ama konusunda kilitlenebilir maşa benim çok hoşuma gitti şahsen.Sanırım yeni olduğum için rahatta geldi ama bilmiyorum düz yolda kapatıyorum çok iyi oluyor.Sabit maşa için yol bisikleti almak daha mantıklı gibi sanki.

Carraro Sportive 330 vites, lastik ve fren sistemi cok guzel. Bence bir goz atin 1600-1700 e alirsiniz sanirim (link)

@suzun7
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler, kilitli maşa, hd fren gibi şeyleri ben en başka istiyordum zaten, fakat düşününce istanbul gibi bir yerde gereksiz ağırlık olduğunu ve boşa masraf çıkaracağını anladım. O yüzden vazgeçtim diyebilirim.

Yol bisikleti konusunda tam olarak haklısınız, aradığım aslında yol bisikleti ama düz gidon istiyorum sadece. O yüzden btwin 500 FB yada 520 Fb istiyorum denilebilir ama bu bisikletlerle ilgili pek yorum bulamadım.

@Nurullah Ulaşan
Öncelikle yorumun için teşekkürler, bisiklet gerçekten güzelmiş fakat fiyatı cidden zorlar çünkü taksitli alacağım 1600 -1700 e kadar ineceklerini pek sanmıyorum zaten inseler de o fiyata alamam.

Geri