Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir bisikleti mi? Dağ bisikleti mi?

@tolahs

ben de 7.1 sahibiyim aynısını bende yapıyorm :in: en iyisi şehir, ben de sedona 711 den terfi ettim buna:)

Scudo
Araba alsam bu kadar heyecanlanmazdım heralde :D Mat siyah renk ilgilimi çekiyor, bulabilirsem bakalım. :in:

Almakta acele etme belki deltanın bisiklet piyangosu sana çıkar :)

• Beğen
Tepkiler: omerrrr
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda giriş seviyesi bir bisiklet alıp aranıza katılmak istiyorum fakat bir türlü karar veremedim. Asfaltta ve bozuk yollarda süreceğim dağlık taşlık alanlardan uzağım. Önce bir mtb almak istiyordum rockrider 500 e karar vermiştim fakat forumda biraz gezindikten sonra bir şehir bisikleti alma isteğim uyandı, sizce doğrumu yapıyorum şehir bisikleti almakla, bütçem fazla olmadığı için (yaklaşık 900-950tl) bir yol/yarış bisikletide alma şansım yok. Bir model buldum carraro sportive 220 alınabilir bir bisikletmi onu sormak istiyorum. (bisiklet seçimi kısmına yazmalıydım fakat yeni konu açamıyorum.)
Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

Hybrid bir bisiklet alabilirsin. Bazilarinin sehir bisikleti olarak da tanimladigi bisiklet. Yol bisikleti ve dag bisikleti karisimi. Son zamanlarda ilgilenmedigimden onerim yok. Bence sehir, hybrid tarzi bisikletler guzel fikir.

• Beğen
Tepkiler: bekotechno
hibrit model al bende öyle aldım ince lastikli mtb yani

750 tl ye 28 jant sehir yada yol bisikleti ne onerirsiniz? (Boy 1.65)Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler :))

Geri