Sayin Tolga Çelebi benim ilk yazdığıma dikkat ederseniz zaten kadronun kişiye uyumu,gibi konulardan sonra markaya boşa para vermemek gerektiğini yazmış olduğumu görürsünüz.
Uzun süreli araştırmalarım ve bayi gezilerimin ardından bugun bayide kalan son 2013 model Scott Sub 40 bisikletimi 1400 tl'ye aldım ve ilk sürüşümü eymirde gerçekleştirdim. Gayet iyi bir bisiklet. Hepinizin değerli yorumları için çok teşekkür ediyorum.
https://i.hizliresim.com/e7LojY.jpg
@bugra_ozer
Hep iyi günleriniz de kullanmanızı temenni ederim Buğra bey ayrıca şehir bisikleti seçimi konusun da sizi tebrik ederim sub 40 alıp olayı bitirmişsiniz.
Çok teşekkür ederim ERTUNGA bey, sizinde öneriniz doğrultusunda trek üzerine çok yoğunlaştım ancak benim ölçülerime ait olan kadroların renkleri pek hoşuma gitmedi, ekonomik olarak da sub 40 daha mantıklı gelince scott tercih ettim.
Selamlar..
Umarım hala keyifle kullanıyorsunuzdur Sub 40'ı.. Benim de eleye eleye ikiye düşürdüğüm seçeneklerden ağır basanı Sub 40.
Ama bozuk yollardaki performansını merak ediyorum. Çok uzun mesafeler olmasa da, dağ bayır kullandınız mı hiç?