Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sehir bisikletinde on freni sıkıp havaya kalkmak?

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Onumde aniden yaya durdu. On freni iyice sıkıp 30 35 cm havalandim bisiklette oturur vaziyetteyken arka tekerlek oldugu yere sertçe düşüş yapti. Boyle durumlarda bisiklette sorunlar cikabilir mi? Tektro v frenlerin gücünü de görmüş oldum. Kendim 100 kiloyum.

Scudo
@Harun.
Sırf keyfine yapardım. Arka göbek sorun çıkarabilirdi ama şimdiye kadar çıkarmamış bundan sonra da çıkarmaz.

o harekete stoppie deniyor sorun yok merak etmeyin :D

@Hakan38 Tekerlek ve rubleler dans etmiyor su an normal dumduz akiyor. Yalnız arka tekerlegi hızlı dondurunce savrulma yapiyor bisikletten cikacak gibi itme kuvveti uyguluyor.

@Harun.

Dik bir tepme olabilir bunu göremezsiniz kolay kolay ama bisikletin üzerinde iken hissedebilirsiniz bu da bir akorddur

• Beğen
Tepkiler: Harun.
@Mehmet Metin Levent

@Hakan38

@CeRKeZ
Size zahmet bakabilir misiniz?

ng 555 in arka teker stoppie ön tekeri wheelie sağolsun şuan akorsuz :-(

Stoppie hareketi yaparken dikkat etmek lazım. jant akoru bozulabilir, Arka teker havalandığı zaman dengeyi kurup yavaş yumuşak bir iniş yapmaya çalışın
Örnek:

• Beğen
Tepkiler: Harun. ve Afyon35
Maşa yamulabilir, arka göbek ve akort ayarı bozulabilir.

• Beğen
Dostum aynı şey benim de başıma geldi 4 ay kadar önce sağ kol radius ucu (dirsek de ki yuvarlak kemik) nu kırdım üstümden de otobüs geçiyordu 3 metre kala durdu ara ara sızlıyor daha.Okuyunca başlığı direk aklıma o an geldi boşver bisikleti sana birşey olmasın :) Geçmiş olsun bisiklete de bişey olmaz o kadar çatlak su sızdırmaz :)

• Beğen
@Atas Akord düzgün. Bir daha o kadar extreme durum yaşamaz sağlam jantmış. Aşırı hızlı döndürünce (48/11 oran 120+ kadans) bisikletten kurtulmaya çalışıyor ama o her bisiklette var.

Geri