Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir bisikletiyle yol bisikleti arası bir şey? (900-1000 TL arası)

@yaboga Evet kadro boyu 55 yada 57 olabilir çıkıyor tabloda. Dechatlonda 54 var gözüküyor. Bu arada Az önce bir kampanya oldu kliksa da 100TL hediye çeki + 75TL world Puanla "Salcano XRS040" KArgo dahil 1099-100-75=924 e geliyor :krnz:

Scudo
@abdullah demir bizde ordan 100 tl cip para + 100 tl hediye çekiyle aldık uyguna geldi burdaki bayi çok bozuldu ama yapacak bişi yok:D

@yaboga

açıkçası ben çok araştırdım, spor kullanım için 55 ,rahat kullanım için 57 boy sonuçları geldi,ortası olmadığından rahat edeyim diye 57 aldım.
boy 176,iç bacak 77. Ama şimdi düşünüyorum 55" mi alsaydım diye,uzun tur yaparım diye düşünüyordum ama 100km geçmedi turlarım,sanki biraz büyük kaldı kadro :)

(link)

@Sinan Ş bende de 57 çıkıyordu iyi ki almamışım 54 almakla iyi yapmışım aynı kafadayız :)

@abdullah demir salcano xrs 040

@abdullah demir

resim yeşil/siyah ama tanım kırmızı/siyah? Ve foto temsili,tanımdaki renktir diyor.

Eğer buysa hemen bende alayım bi 54 kadro..

Ayrıca bu fiyat nasıl oluyor yahu,2014 olduğundan galiba.

Dosyalar

• x40.jpg
    x40.jpg
    83,4 KB · Okunma: 27
@Sinan Ş ürün o değil yalnız set aynı set kadro eski kadro

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.bisikletforum.com%2Fproxy.php%3Fimage%3Dhttp%253A%252F%252Fi.hizliresim.com%252FblqJ6m.jpg%26hash%3D002c6c6e9df1728ddfc6ab70cf9a2359&hash=e094ca2da23642c4330ac77ebc97c601

tirban da ki microsift sora dan daha iyi dedi bizim elemanlar,hevesim kaçtı bak şimdi :)

@Sinan Ş

o konuda herkes farklı bir şey söylüyor yalnız triban almayı düşünüyordum vites kolları arızalı vites kolları decathlonda ve mağazalarda bulamıyacağımı kendileri söyledi.

@abdullah demir

bu konuyla alakalı açılmış konu var darknessturk ün açtığı orada bizde danışmıştık fakat oradaki yorumlar Sinan arkdaşımızın tersini söylüyordu çoğunluk xrs 040 ın bu fiyata daha iyi bir alternatif olduğunu söyleyince aldık bizde 2 tane bir 51 bir 54

@yaboga Bu durumda ikisininde birbirine göre eşit sayılabilecek + ve - leri var gibi duruyor. Şu an dechatlonda da olmadığına göre her an salcano 54 kadro için karar verebilirim.. :)

@abdullah demir
ben de alacağım sanırım xrs040 :)

@yaboga
Sağolun, iyi pedallar :)

Merhaba Bütçem 900 TL Yol bisikleti arıyorum şimdiye kadar sadece SALCANO XRS 070 Buldum ÖNERİLERİNİZ VARMI (Günde 15-20 KM ) KULLANILACAK

Yazdığın model benim ilk yol bisikletine giriş bisikletimdi. Öneririm çünkü bir süre sonra bu bisikleti seversen daha iyi ve hafif bir model almak isteyeceksin. Tecrübeyle sabit.

Cok fazla sayida konu var forumda bununla ilgili arkadaslar...

xrs 070 şu anda kullandığım bisiklet yıllarca ağır bisiklet kullanan biri olarak geçince güzel geliyor fiyatına göre ama fren fln markasız kalitesiz vites sistemide farklı yol bisikleti gibi değil onun yerine 1000 tl civarında olan xrs 060 inceledim daha iyi yani xrs 060 al daha uzun süre severek kullanırsın bende yakın bir zamanda b twin 500 almayı planlıyorum eğer bütçen çıkarsa 1300 tl fiyatı ve f/p ürünü

İkinci el bakabilirsin.Çok temiz modeller mevcut.

Geri