Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

şehir içi bisiklet öneriniz

cliocu

Üye
Tepki
1
İsim
ayhan emre
selam,hafta sonu gezmek için çamurluklu ve arka bagajlı model bisiklet arayışındayım.eski konulara göz gezdirdim tam olarak bilgi edinemedim.kullanılacak yer düz yer dağ tepe yok fakat malum yollar hep düz ve asfalt değil.arnavut kaldırımlı yer de var az taşlı topraklı yer de var.aşağıda ki bisikletler arasında kaldım kimi amortisörlü 2 tanesi düz maşa.boy 1.75 kilo 70 bacak boyu 80 cm.bütçem 800 tl + - olabilir.teşekkürler.zoom maşanın sorunlu olduğunu okudum sizin tavsiyeniz nedir teşekkürler.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Bisiklet olarak 28 inç şehir bisikleti öneririm. Birde bagajlı ve çamurluk olmasının üzerinde durmuşunuz. Bence alırken sade alın böylece donanımlar daha iyi oluyor. Sonradan duruma göre çamurluk bagaj siz ekleyebilirsiniz.
(link)
(link)

@Emre GÜLEN
teşekkürler,link ler sorunlu galiba açamadım.ama gene gene uğraşmak istemiyorum almışken tam takım alayım diyorum.

bi fikri düşüncesi yorumu olan yok mu arkadaşlar.

Sehir icinde kullanacaksaniz sabit ön masali bir model.almanizi öneririm 2 el olarak bütçenize uygun daha iyi bir bisiket alabilirsiniz.

Yol bisikleti düşünüyormusunuz?

@gokaykr
teşekkürler 2. el düşünmüyorum.

@Evliya
yol bisikleti eğer çamurluku ve araka bagajlı ise düşüne bilirim.ama önceliğim yukarıda link te verdiğim bisikletler.

bir de az sonra hiç istemesem de marka algısından dolayı b twin marka bisiklete bakıcam oda full shımano imiş.ama servis yedek parça olayı düşündürüyor.

• Beğen
Tepkiler: Evliya
salcano istanbul m modeli ve bianchi discovery i nakit 800 tl ye buldum.birde dechatlon da btwin marka 899 tl ye var çok hoşuma gitti full shımano vites grubu acera ma neydi.sizin tercihiniz ne olurdu

Bir bisiklet tamircisi salcano 28jant bisikleti gösterip sahibi bundan çok şikayetçi sürekli teller kırılıyor diyordu bilginize:)
Kendi görüşümü sorarsanız düz maşa alın lastikler dişli olmasın. Ha birde parke yol çok ise çok da ince olmasın biraz kalın olsun lastik :)

Geri