Scudo Sports

Şehir içi yada katlanır bisiklet tavsiyesi verecek olanlar...

Tepki
5
Bisiklet
Kron
Merhabalar. Ben yeni bisiklet kullanmaya başlayacagım öğretmenım okulla evımın arasındaki mesafe yaklasık 1-2 km yuruyerek gıdıyorum bısıklet alırsam bısıkletle gıderım dıyorum Ama kararsız kaldım katlanır mı alayım şehir bisikletimi alayım.Yol gidişte yokuş yukarı.Bisikletle gidersem yorulurmuyum. Özellikle takım elbise ile terlersem sıkıntı oluyor gömlekte. katlanır alırsam dahonlara herkes ıyı diyor ama fiyatları yüksek salcano, bianchi v.s. gibi modeller hakkında da bilgim yok. Şehir bisikleti alırsam tavsiye edeceginiz modeller hangisi olur? Tabi sadece okula giderken değil şehir içinde de kullanmak istiyorum. İstanbul pendikteyim. Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Benim katlanır bisikletim var. Severek de biniyorum . Ama evde tek bisikletim olacaksa kesinlikle şehir bisikleti tercih ederdim. Fakat diyelim evde ciddi yer sıkıntısı var veya sık seyehat edip gittiğiniz yere bisikleti götürmek istiyorsunuz o zaman katlanır bisikletler çok avantajlı

Haklısınız ama karar veremıyorum.Evde yer var ama Şehir bisikleti alırsam eve çıkarmak sıkıntılı olabilir.Asansör yok ve 3 kat yukarı çıkarmam lazım. kalıtelı bır katlanırın fıyatı 1000 tl gibi. Birde okula giderken bisikletle yokuş yukarı çok terletir mi diye korkuyorum sonra bütün gün o halde ders anlatmak sıkıntılı olabilir.
Sizin katlanırın modelini soyler mısınız?

Hocam, bende dahon var. dusunmeden al derim. Yokuslarda zorlanirsan eger ozaman aynakolu degistirirsin. 2 yaprakli yaparsin. Katlanir bence iyidir. :in: ;)

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
@ismailkaradag

Benim bisiklet btwin hoptown7 . Dahon'ları çok bekledim o zamanlar gelmiyordu . Şimdi katlanır alacak olsam dahon alırdım. hem daha hafif hem de daha ucuzdu ve kalitesi de tartışılmaz sanırım.
bu da benim bisiklet :)
http://farm8.staticflickr.com/7383/9551967939_4ec0848513_c.jpg
http://farm4.staticflickr.com/3775/9551970661_4d724225bc_c.jpg

• Beğen
Tepkiler: Selçuk G
@ismailkaradag

Şehir bisikleti alın. Katlanır bsikletlerin tekerlekleri küçük olduğu için daha fazla pedal çevirmek zorunda kalırsınız.

Geri