Scudo Sports

Şehir içinde bisiklet taytı giyme

@ATALAY16
Normal şartlarda pad asla öne kaymaz. Kaymaması gerekiyor. Ya sizin aldığınız ürün defolu ve pad doğru yerleştirilmemiş defosuda odur muhtemelen. Yada büyük boy aldınız. Tayt olduğu için yapıyor ve size tam uygun olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama yinede büyük bedendir. Normalda pad kaymaz. Kaymaması lazım.

Scudo
Bisikleti almadan 1 ay önce aldım forma ve askılı tayt.Kısa şort şeklinde askılı tayt yani uzun değil.Giymeden asla ve asla çıkmam dışarı.Milletin ne düşündüğünü umursayacak kadar mercimek beyinli değilim.Muhtemelen hala giyebiliyorsam bu yüzdendir.Konforundan bahsetmiyorum bile.Uzun tayt ise nedense görüntü olarak hoş gelmiyor.Onun yerine bacak ısıtıcı denilen şeylerden almayi düşünüyorum.

:D

(link)
http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB17jWOIFXXXXbvaXXXq6xXFXXXk/LEADBIKE-Multifunctional-No-nose-Bicycle-Saddle-Super-Ultra-Wide-Thickening-Healthy-Bike-Saddle-for-Men-Protecting.jpg

Ben altıma padli termal kısa tayt giyiyorum. İç çamırşız. Üzerine 5-10 dereceye kadar ısı yalıtımı yapan uzun termal nefes alabilen tayt giyiyorum. Onun üzerine çok cebli kabri giyiyorum. bu havalarda üşümeden, terli ve ıslak kalmadan gönül rahatlığıyla sürüş yapıyorum. belli bir yaştan sonra veya yetiştiği ortam, yaşadığı ortam, aile kültürü gibi etkenlerden dolayı tayt giyemeyenler olabilir, çekinenler, utananlar olabilir. Aynı şekilde denizde mayo içinde geçerli. Tayt giymeyen kişiler nasıl ki giyen için nasıl giyiyorsun o taytı diyecemeyeceği gibi sürekli tayt giyenlerinde giymeyenlere niye giymiyorsun demesi veya milletin ne diyecek diye çekiniyor olmasından dolayı mercimek beyinli demek doğru değildir. Saygı göstermek gerekir. Gönül rahatlığıyla çekinmeden giyebilen olur, çekinir ama yinede giyenler olur ve hiç giyemeyenler utanan, çekininler olur. Benim bu forumda her şekilde turlayan, çok sevdiğim, çok iyi dostlarım var. Önemli olan spor yapmak, keyif almak, mutlu olmak, dost olmak.

@halil ibrahim duran

Bak bu sele iyiymiş. Eşime bir türlü sele beğendiremedim. Kendi selemi verdim yine yok, yine yok. Birde bunu almak denemek lazım ama üstü 10 numara. Üstü bu şekilde ama altı birebir bizim seleler gibi sele borusuna takılan model daha iyi olurdu. Bunun alt demirleri çok tuhaf şekilsiz duruyor.

@Uptown Cyclist şu bacak ısıtıcılardan ucuza bulursanız banada haber verin :D zorla eşofman giydiriolar bacağımı sele üstünden atarken takılıyo düşme tehlikesi geçiriyorum her gün uzun taytada bidaha 50 lira veresim yok pek :D

@soneryen

alt demir yaylanma için muhtemelen :D

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB14tuUIFXXXXaTXVXXq6xXFXXXh/LEADBIKE-Multifunctional-No-nose-Bicycle-Saddle-Super-Ultra-Wide-Thickening-Healthy-Bike-Saddle-for-Men-Protecting.jpg

@Ulaş Çavuşoğlu
Paça bandı al şimdilik is görür :D bacak ısıtıcı ucuz yok :(

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@halil ibrahim duran

Öylede olsa çok cins duruyor. Ben bi bakınayım, mutlaka aynı tarz burunsuz model olup, altı böyle olmayan vardır. Epey zaman oldu sanki görmüştüm bir yerde ama tam hatırlamıyorum.

Merhaba @ATALAY16 ;
Hocam normalde taytın pedi kasık bölgenden başlar ve popona kadar uzanır sıkı olduğu içinde kayma yapmaması gerekir...Bisiklet üzerinde 2 gün önce 110 km yol yaptım ve hiç böyle bir sıkıntım olmadı...Büyük ihtimal beden veya kullanılan ped ile alakalı bir durumdur diye düşünüyorum...Çünkü her marka aynı kalite ped kullanmıyor maalesef...

Ben koca götümle Şişli'de Mecidiyeköy'de hiç utanmadan giyiyorum taytı :D O (herkes bana bakıyor) düşüncesi sizin kafanızda, bir süre giydikten sonra alışıyorsunuz. Ayrıca iyi taytlarda önden "belli olma" durumu pek olmuyor, orayı çift kat ve biraz daha kalın yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Yani evet tayt giymek kesinlikle gerekli. Ancak ben de şehir içinde tayt ile dolaşamıyorum. Sürekli hareket halinde olsan tamam da bir dükkana girmen gerekiyor, bir ihtiyacın oluyor, sıkıntılı bir durum.
Ben genelde yazın taytın üzerine bir şort giyiyorum. Kışın uzun tayt giyemiyorum çünkü kendimi kuğu gölü balesinde gibi hissediyorum. Onun yerine taytın üzerine dar paçalı bir eşofman giyiyorum gayet de hoş oluyor.

Toplumumuzun düşünce yapısını ve bakış açısını çoğu zaman acımasızca eleştirsem de, bu konuda toplumun değer yargıları ile eş doğrultuda hareket etmek gerekiyor. İşin doğrusu, evet, erkeğe pek yakışmıyor bence.
Bu benim fikrim, evet bu sporun olmazsa olmazı bu. Ancak biz yarışçı değiliz ve bizleri taytın üzerine şort giymemizden kaynaklı performans düşüklüklerimizden dolayı sorgulayıp yargılayacak bir mercii yok.

Aman banane be, kim ne istiyorsa onu giysin. Niye yorduysam bu kadar kendimi?

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Geri