Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir içinde gezmek için Hollanda tipi mi, yol bisikleti mi?

Tepki
10
Yokuş olmayan bir şehirde sadece birkaç saatlik tur atmak, eğlenmek için yeni bisiklet almak istiyorum.
Şu an 14 kg ağırlığında biraz eski ama bakımını yaptırdığım bir dağ bisikletim var ama düz yolda ekstra enerji harcadığımı hissediyorum.

10 - 15 km'lik sakin turlar için ikisinden birini almak istiyorum. Fiyat farkını göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız sevinirim.

(link)
(link)

Scudo
Ben Fit3'ü tavsiye ederim. Akıcılığı ve hafifliği ile diğer seçenekten daha alınası.

Bence dağ bisikletinin lastiklerini değiştirin, ince şehir lastiği taktırırsan akıcılığı artacaktır.
Olmadı Elops 3 derim, daha kötü bir bisiklet ama 1-2 saat kullanım için iki kat ücret ödemeye değmez.

Elops'un 17 kg olması çok sıkıntı çıkarır mı? Çünkü en büyük beklentim rahat olması, şu anki bisikletime göre daha akıcı gitmesi.
Oturuş pozisyonu, şekli çok rahat gözüküyor ama bisikletin ağır olması çok büyük bir eksi mi bilemiyorum.

ben 2. seçenekten yanayım daha hafif daha az yorucu olması nedeniyle bence keyif katacaktır sürüşünüze

17 kg olması çook sorun yaratır fiyat farkı çok önemsizse kesinlikle fit 3 ama onlarda da hızlı giderken bi kontrol kaybımı oluyomuş kronik bi sorunları var gogıl amca biliyor

Dün elops'u denedim, aşırı ağır ve hantal geldi. Fit 3 çok güzel gözüküyor, mağazada 720 liraya düşmüş ama şu an 500 civarı bütçem var bisiklet için.
Dağ bisikletime düz maşa ve ince tekerlek taktırabilirsem yeni bisikleti bir yıl daha erteleyebilirim.

Fit 3 daha sportif bir fitness bisikleti diye tabir edilen bisikletlerden, Elops ise kot pantolonla hatta takım elbise ile bile giyilebilir. Düz bir şehire yerleşirsem okula gidip gelirken Elops gibi bir bisiklet düşünüyorum.

Kesinlikle fit3, zaten dağ bisikletiniz büyük ihtimalle elopstan daha iyi gidiyordur :)

10-15 km için bisiklet değiştirdiğinize değmez bence. yani bisikletinizi seviyorsanız, jant ve lastikleri değiştirin. -- jant göbeklerinin etkisi büyük.

(bi arkadaşımla pedallıyoruz arada, yokuş aşağı gidiyoruz... o pedalları bırakıp gidiyo... ben pedal çevirerek arkasından zor yetişiyorum... dum... sonra jantları değiştirdim de, ben de pedal çevirmeden yetişir oldum :) )

Bende almamanız dan yanayım. Lastikleri vs. değiştirip ileride bütçeniz artınca alırsınız :)

Geri