Scudo Sports

Şehir tur bisikleti sabit maşa

Her kese cevaplari için çok teşekkür ederim.

@mariokaldato
abi, ben de farkındayım. 50 euro şu an bisiklet piyasası için hiç bir şey. ama burda çok fazla bisiklet mağazası olmadığı için tek şansım online alış veriş siteleri. bi de çoğunlukla buraya ürün yollamıyorlar. tamamş bir az daha arttıralım o zaman. ama bütcemi çok fazla zorlasın istemiyorum. bi de oranın ikinci el alış veriş sitelerinde gezinirken gözünüzü çarparsa ve alıp yollaya bilirseniz mükemmel olur. :)

@emre önen
aslında ağırlıkta bu göbeğin de çok büyük payı var. sadece bu göbek her ne kadar dinamolu göbeklerin en sıradan, en ağır olanı olsa da bazen gece turlarında ve ya gezilerinde bi şekilde işimi gördüğü için en azından boşuna hamallık yapmıyorum. yani bazen işime yarıyor. :)

@The Best
hocam, alloy göbek ne? onu anlayamadım. :(

Scudo
@Yusuf_AZE alüminyum gibimsi

Sen dediğim alüminyum maşayı al rahat rahat kullan hem performans farkını göreceksin

Any question?

@The Best yok hocam. bu baya bildiğin dinamolu göbek. gece ön ve arka ışıklandırma sağlıyor. hız 10 km/s geçtimi, çok iyi aydınlatması var. fakat diğer müadillerine göre ağırlığı bir az daha fazla.

@Yusuf_AZE alloy değil mi :eek:

@Yusuf_AZE
Sen skip atla orayı daha akıcı göbek koy elektrik için de solar powerbank kullan sonra da de ki iyiki dinlemiştim seni

@The Best
değil hocam. shimano nexus. 3w 6v elektrik sağlıyor :)
siz yolladığınız linki zaten yer imlerine ekledim. güzel aslında. sadece kron yazması bir az hoşuma gitmedi :(

@Yusuf_AZE
Üstünü renkli folyolar ile bisikletinize uygun hale getirebilirsiniz veyahutta akrilik sprey boya ile boyayabilirsiniz.
Aslı bisiklette şöyle güzel bir alüminyum maşa mevcut;(link)

@The Best
evet. o zaman baya baya düşer ağırlığı. çok farkeder. fakat şu an ekonomik kriz var cüzdanımda :(

@Yusuf_AZE
bu dinamolu göbeğin yerine orta kalite bir şarjlı ön arka aydınlatma daha iyi olur.
dur kalklarda sürekli aydınlatma sistemi güvenlik için her zaman daha avantajlı
dinamolu göbek sadece hareket halinde elektrik sağladığı için karanlık bölgelerde durduğunuzda araçlar sizi geç fark edebilir yada hiçi fark etmeyebilir Allah korusun.

@Yusuf_AZE E ama yusuf Turkiye den alip sana kargolamak cok pahali olmaz mi bilader ? :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Yusuf_AZE
Sonuna at yazdır kronat olsun

Olmadı üzerine resim yaptır daha hoş olur direkt at çiz oraya

At kafası da güzel

Ya da kelebek çiz at üstünde

Hatta kadro çantası al at deseni yaptır bisiklet boyunca

Aero jant taktır döndükçe at ayakları gibi olsun

Sen direkt at al daha iyi

images (4).jpeg

@mariokaldato
hayir. cok fazla pahali olmuyor abi :) biz is malzemeleri getirtiyoruz. cok kucuk malzemeleri zaten direk resmi olarak kargoya degil de, yolcu otobusune veriyorsun. gelince ariyorlar. gidip aliyorsun :) en fazla 2 gun sonra elinde oluyor

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yusuf_AZE
Bursa dan misal azerbaycana otobus var mi ki yusufum

• Beğen
Tepkiler: Yusuf_AZE
@Yusuf_AZE
Tamam o zaman bi arastirayim ama guvenilir mi acaba birde o var

• Beğen
Tepkiler: Yusuf_AZE
@Yusuf_AZE bende de maguralı maşa var. Magura'nın bağlantı noktaları normal bir v fren bağlantı noktalarından farklı olduğu için bulamamıştım araştırdığımda. Eğer ilerleme sağlarsanız haber verin lütfen.

Geri