Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir-Tur bisikleti seçimi (800-900 TL arası)[28 jant, V fren]

@skywagon Benim V fren tercih sebebim, bir problem olduğunda bisikletçi vs bana çok uzak, ama konfor olarak disk fren daha konforlu duruş sağlar. Tabi arız noktasında abartmamak lazım disk frenlerde öyle çabuk arıza vermiyor bildiğim kadarı ile. Tamamen kişisel tercih meselesi. Çoğunlukla şehir içi kullanım olacaksa ve tanıdığın bisikletçiler varsa disk fren tercih edilir bence. V fren problem durumunda sorunlarını kendinin de çözebileceği bir sistemdir.

Scudo
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

• Beğen
Tepkiler: abdullah demir
abdullah demir bana da özelden yazmanı rica etcem nereden aldın carraroyu ? teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: abdullah demir
GT TRAFFIC 3.0 almanızı öneririm. Disk fren ama dilerseniz 4.0 modeli V fren. Kadro oldukça sağlam, bisikletin ivmelenmesi çok iyi.

@lernik 1982
konu ile alakasız olacak ama arkadaş sormuş ben de yanıtlayım
bizim arkadaş ümit bisikletin şehir bisikletini kullanıyor kendisi 110 kg arkada arkadaşını taşıyor işe gidip gelirken o da 115 kg
arka bagaj çelikten hafif yamulmuş ama gayet sorunsuz taşıyor muş
yani çelik kadrolu bir bisiklet bence işini görecektir
benim bisiklet alüminyum ben arkaya oturtamadım kimseyi cesaret edemedim
benim tekerler 700*40 onun tekerleri benimkinden kalındı
yani bana sorarsan 28 jant bir bisiklet en az 40 genişlikte lastikle seni taşır
hatta 29 luk mtb lerden bile alabilirsin sen hafifledikçe lastikleri inceltirsin
ama çok şüphen varsa arkadşın bisikleti (link)
bunun beyazı ama lastik daha kalındı orta göbeği değiştirmiş

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisikletiniz hayırlı olsun.

Arkadaslar ben de bir soru sormak istiyorum.

Geçen sene bisikletler konusunde çok bilgim yoktu pek araştırmadan salcano'nun mostar 700m serisini aldım.
(link)

Genel olarak pek sorun çıkartmadı, fakat şu aralar daha kaliteli ve güven veren ve daha seri bir bisiklet ile değiştirmek istiyorum. Carraro 224 ' ü gördüm ve hoşuma gitti. Sizce mostar'ı carraro ile değiştirmeye değer mi? Veya başka bir model önerirmisiniz? Fiyat olarak 224 ideal.
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Lerna hanım Amerikan bisikleti GT 3.0 TRAFFIC almanızı öneririm.Çok sağlam,kullanım açısından oldukça rahat ve de akıcı. biraz araştırın yine de siz..

@3dpi
bence daha iyi bir model bakın yada yarış bisikletlerine bakın
700*28 kullanan fitness bisikletleri de olabilir
arka ruble de önemli en düşük ruble de 12 en az ye kadar düşebilenleri tercih et 224 de yeter ama lastiği inceltirsen daha iyi olur
fren de de kalite önemli 224 de iyi ama pabuçları değiştirseniz daha iyi

Tesekkurler @dr_mrh

Yol bisikletleri performans ve gorunus olarak cok hosuma gidiyor fakat ince tekerin dezavantajını yaşarmıyım o konuda tereddütlerim var. Genel olarak şehir içinde kullanıyorum. Kullanırken konforlu, seri ve parça kalitesi yüksek yani güvenli sağlam yıllarca kullabileceğim ortalama bir model bulursam değiştireceğim salcano'yu

700 * 28 lik fitness tarzı birşey de alabilirsin ya da düş maşalı sedona 410 var ağırlık avantajı sağlar düz maşa

ya da dediğim gibi 224 al lastiği hafif incelt 700*28 düz yanak pabuçları değiştir kullan

bianchi TOURING 821 şiddetle tavsiye ederim çok güzel bisiklet çıktı 780 tl ye taksitle aldım % 5 indirimli hali peşine % 10 yapıyorlarmış.arkadaşımın meridası var ondan daha iyi çıktı

Merhaba ben size görüşümü bildirmek istiyorum. 10 yasımdayken hıc bır seyını bılmedıgım bır bısıkletı babam (salcano igman tam modelini bilmiyorum hala şu an satılmıyor galiba) 600 tlyealdık. su an 15 yasındayım hala aynı bısıkletı kullanıyorum suspansıyonu olsun kadrosu parçaları özellikle lastikleri(michelin 26'')süper . sadece vitesleri tourney pek iyi değil. vitesleri dık yokuslarda veya vıteslere sert davranıldıgı zaman atıyor. hidrolik diskler 1 kez bile ayar yaptırma gereği olmadı sorunsuz ve süper . ruble, aynakol, jant onlarda hıc sorun cıkartmadı.bu bısıklet dag bısıkletı. bısıkletın degerını bılmedıgım ıcın merdıvenden ınme .kaldırımlara vurma .on frene asılıp bısıkletı yere dusurme gıbı seylerı cok yaptım bısıklete gelen tek zarar pedalın esnek yerı kırıldı baska sorun olmadı su an salcanonun kalıtesını bılmıyorum ama cok memnun kaldım bu gune kadar. ve su an 2 kişi binmek için (istanbulda) sehır bısıkletı dusunuyorum 900 tl cıvarı ne onerırsınız.

Ikinci el de malum sitelerde cok uygun fiyatlara ust duzeye yakin makinalar var su an. Tam zamani naslsa sezon kapandi gbi bsey ( gerci ramazan ayi , sicaklar derken ölü sezon oldu ayri mesele )

Geri