Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir - Tur Bisikleti Tavsiyesi

@gokberk88
şuan Türkiye'nin açık ara en fazla bisiklet yolu bulunan şehrinde bile bozuk yollardan geçmek zorunda kalıyorsam bu maşa işini tekrar düşünmeli çünkü bu bisikletlerin düzeni belirli zaman sonra bozulmaya başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: vatan
Scudo
@Kaplan53 carraro sportive 227 almak için gitmiştim bisikletçiye. şansıma ellerinde hiç 227 kalmamış. Scott sportster 50 tavsiye etti bisikletçi. Donanım olarak daha zayıf ama ben memnunum. Bugün yaklaşık 80 km sürdüm, gayet yeterli bir bisiklet. Linkler arasında yok ama bianchi touring 730 da donanım olarak ideal onu da incelemenizi tavsiye ederim.

@Kaplan53
2 bin liranın üzerine çıkacaksanız merida crossway 300'ü tavsiye ederim. Ben de niyet etmiş ama daha ekonomik bulduğum için carraro 227'de karar kılmıştım. Üzerindeki cst lastikleri dışında memnunum. Bir pazarlıkla 1500 liraya hatta biraz daha aşağısına bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
@Mert E.
@brky1905
@Lokman28 @Cemil Dada onerileriniz için tsklr bianchi 827 baktim cunku sizin yorumlardan sonra duz maşa olarak bunu sectim tabi attığım linkler üzerinden tavsiyeniz varsa yazin bide carraro 330 bakacam ve kararimi verecem

@Mert E. Düşüncemdeki "çok yanlış" olan taraf nedir anlayamadım, benim hiçbir ifademde -zırt pırt kitle- gibi bir tavsiyem olmadı. Ben Kaplan53 abime tavsiye verirken kendimi baz alarak düşündüm. Ben istanbul'da bisiklet kullanırken yaptığım yolun %70'ini düz asfaltta geri kalan %30 u kaldırım üzerinde ve arnavut kaldırım taş yollarda yapıyorum. Uludağ'a ya da Kayışdağına falan inip çıkan biri değilim. Bu abimiz de öyle dağ bayır çıkmayacağını söylüyor. Kilitli maşa kullanan yığınla insan var bu forumda. Ne diyelim onlara? :) Kıyaslamayı neye göre yaptığınızı anlayamadım. Bakın tekrar söylüyorum, düz maşa bisiklet aldım ama "keşke" kilitli maşa alsaymışım diyorum. Kaldırımlarda filan çok fazla takırtıyı hissediyorum dirseklerim ve bileklerim ağrıyor sonrasında. Bunu görmezden mi geleyim yani şimdi? Elbette düz maşanın kendine göre avantajları var hafiflik en önemlisi. Ben şu an elimde olsa kilitli maşa alırdım. Ha bisikletle asfalttan başka bir yere çıkılmayacaktır, etap koşulacaktır, yarışlara bile katılınacaktır elbette o zaman düz maşa alınır. Her şeyin kendine göre bir avantajı var. Sevgiler saygılar. Kazasız sürüşler.

@Mert E.
Zaten ben de bunu kast ederek yazmıştım yorumumu. İkinci defa okuyunca daha net anladım :D arada sırada kilitlemesi gerekecek sadece @Kaplan53 abimizin. Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Kaplan53
sedona 410 yada 420
carraro sportive 224 veya 225
merida crosway 20-v veya 40-d
sizce hangisi ve neden

Bende bilmiyorum arastir biraz ben oyle yapiyorum ve simdi suanda besiktas autodor bike ye gitmekteyim bide yakindan bakam nasil diye

Geri