Scudo Sports

Şehir Tur Bisikletini Cyclocross Bisiklete Çevirme

@ozankurt89
ben de araştıra araştıra kendi bisikletimi drop bara çevirmiştim, edip beyin başlığının da çok yardımı oldu. bir şekilde bir şeyler öğreniliyor, insan bir şeyleri iyi kötü yapabiliyor.
sana diyebileceğim tek şey bisikletini cidden sevmiyorsan bu işe kalkışma, tahmininden çok daha fazla vakit, emek, para gidiyor.

Scudo
Bu bir türden diğer türe çevirme üzerine açılan tavsiye, öneri ve bilgi paylaşımı topiklerine doğrudan vereceğim tek cevap katranı kaynatsan olurmu şeker cinsi batasıca cinsine çeker olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
@mehmetsunu konuyu açan ve tecrübe eden birisi olarak tavsiye etmiyorum arkadaşlar, uğraştığınız zamanın ve paranın karşılığını bulamazsınız.
Ama drop barlı tur bisikleti isterim derseniz orası ayrı, zevk meselesi, kullanılabilir.

@trabzonlu ozan

anladım çok teşekkür ederim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ömerözeren Bu bisiklet size epeyce büyük. Sizin M kadroya binmeniz gerekir. Farkında olmayabilirsiniz ama, bu beden büyüklüğünün size çok zararı olur. Tavsiyem en kısa zamanda bisikletinizi satın ve M kadro bir cyclocross alın.

IMG_20170219_205403_793.jpg @Orhan Akarkut
Hocam çok teşekkürler bisikleti 2 ay önce satıp Giant defy 4 aldım kadro bana uygun m/l kadro :)

Geri