A
Neden katlanır bisiklet düşünmüyorsunuz. İlk defa bisiklet kullanacaksınız, ilk kez öğreneceksiniz ve daha çok siz onu taşımayı düşünüyorsunuz. Yani oradan oraya katlanıp götürülebilen pratik ve dik oturuş pozisyonu ile en rahat bisikletlerden olur katlanırlar. Hatta orta demiri olmadığından dengenizi kaybetseniz bile ayaklarınızı kolayca yere koyabileceğiniz bir bisiklet. Bence onları da araştırma listenize eklemenizde fayda var. Bisiklet kullanmayı öğrendikten ve bisiklet hakkında bilgilerinizi arttırdıktan sonra diğer bisikletlere yönelebilirsiniz.Sayın bisiklet ustaları sizee bir kav soru sormak istiyorum. Yardımcı olan olmayan herkrze şimdiden teşekkürler. Ben 41 yaşındayım bugüne kadar elime bisiklete değmedi pefal nedir hic basmadim ama artik bisiklete binmeye karar verdim belki erde sizin gibi usta olurum. Bisikletr knce sehirde bineceğim o yuzden sehir bisikleti almaya karar verdim nasik sürülür onuda bilmiyorum ama aliot öğreneceğim size sitacaklarim benim boyum 1,67 cm alacağım bisikletin kadro boyu ne olsun bugune kadaar hep iui şeylere sahip oldum surmeyi bilmesemde bisiklet iui olsun butcede problem yok ilk bisiklet olarak ne alayım mosso al dedimer bisan filan al diyen oldu araştırdım mosso legarda msm yada bisan trx 8400 alacagim binlardan daha iyisi varmı benim korkum kadro boyu suremedigimde hani dengeyi kaybedonce ayağım yere basinca ortadaki demir beni rahatsız etmesin gidon boyu 41-46-51 hangisini almam lazim . Guzel bisiklet önerilerinizi bekliyirum daha cok sorum var ama burayada yeni uye ikdum cevap gelirmi bilmiyorum. Bana gülmeyin her işin bir bilmeheni olur bende bisikleti hic bilmiyorum yardimci olun
Ayrica hafif olsun sehirde kokay tasinsin istiyorum binmeyie bilmediğimden bir cok yerde o beni değilde ben onu tasiyabilirim
Bu isden anlayan birileri varsa fkrumdan bana ulaşsın lütfen
Sayın bisiklet ustaları sizee bir kav soru sormak istiyorum. Yardımcı olan olmayan herkrze şimdiden teşekkürler. Ben 41 yaşındayım bugüne kadar elime bisiklete değmedi pefal nedir hic basmadim ama artik bisiklete binmeye karar verdim belki erde sizin gibi usta olurum. Bisikletr knce sehirde bineceğim o yuzden sehir bisikleti almaya karar verdim nasik sürülür onuda bilmiyorum ama aliot öğreneceğim size sitacaklarim benim boyum 1,67 cm alacağım bisikletin kadro boyu ne olsun bugune kadaar hep iui şeylere sahip oldum surmeyi bilmesemde bisiklet iui olsun butcede problem yok ilk bisiklet olarak ne alayım mosso al dedimer bisan filan al diyen oldu araştırdım mosso legarda msm yada bisan trx 8400 alacagim binlardan daha iyisi varmı benim korkum kadro boyu suremedigimde hani dengeyi kaybedonce ayağım yere basinca ortadaki demir beni rahatsız etmesin gidon boyu 41-46-51 hangisini almam lazim . Guzel bisiklet önerilerinizi bekliyirum daha cok sorum var ama burayada yeni uye ikdum cevap gelirmi bilmiyorum. Bana gülmeyin her işin bir bilmeheni olur bende bisikleti hic bilmiyorum yardimci olun
Ayrica hafif olsun sehirde kokay tasinsin istiyorum binmeyie bilmediğimden bir cok yerde o beni değilde ben onu tasiyabilirim
Bu isden anlayan birileri varsa fkrumdan bana ulaşsın lütfen