Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir-Tur Bisikletinizi Nasıl Kullanmayı Tercih Ediyorsunuz?

Şehir-Tur Bisikletinizi Nasıl Kullanmayı Tercih Ediyorsunuz?

• Bagaj+Çamurluk ile

• Kadro Çantası ile

• Bagaj veya Çamurluk Olmaksızın Sırt Çantası ile

• Toplam katılım
    64
A

Anonim

Silinmiş hesap
Bir yanda vücut ergonomisi, bir yanda hafiflik. Genel tercih ne yönde merak ettiğim için sizlere sormak istedim. Günlük hayatında bisiklet olan veya bisikleti bir aktivite olarak hafta sonları, boş zamanlarında yapan arkadaşlar fikirlerini belirtirse çok sevinirim.

Scudo
Okul çantası koymak için bagaj ve bagaj lastiği ve ıslak zeminde ıslanmamak için çamurluk lazım.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Bagaj ve çanta en ideali yada lastikleri önemli şehir içinde de şehir dışı uzun turlarda konforlu bagaj çok önemli çamurluk kis şartlarında gerek olabilecek bişey extra konfor yani sırt çantası kısa nesafede işi çözebilir ama vücuda extra ağırlık olduğu için özellikle uzun yolda insani mahveder kadroya tek noktadan bağlı bagajlarinda çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum isteyen kullanabilir ama en mantiklisi yükü bisiklette eşit dağıtmak ve alüminyum güçlü bagajlarla seyahet etmek( ve herşeyi çok iyi sabitlemek gerek ) birde bu konuya girmisken birçok arkadaş ilerde bugün uzun turlar planliyorlardir biz eskiden uzun yola çıkmadan önce birsure yolculuk ağırlığıyla şehirde gezip kendimizi hazirlardik sonra yola çıkardık herkese keyifli sürüşler

Çamurluk, ön-arka bagaj ve dinamoyla kullanıyorum.

Bagaj var çamurluk henüz takmadım ama ilk fırsatta iyi bir çamurluk alıp takacağım

Sadece bagaj kullanıyorum. Çamurluk yazın mıcırlı yolda faydadan çok zarar veriyor. Teker ile çamurluk arası taş doluyor.

Yaz kış hergün işe bisikletle gidip geliyorum. Kadro çantası benim için büyük kurtarıcı oldu. Sırt çantası hem sırta yük bindiriyor hem çok terletiyor.

Kıyafetleri, ayağınızı ve yükünüzü korumak için çamurluk kullanmakta önemli. Basitçe, bir cırtla takıp çıkarılan ve ön arka 100 gr ağırlığı olan 'fendorbendor' çamurluğu kullanıyorum.

Yol bisikleti için çamurluk önerisi
İşe Bisikletle Gidenler vol.3

Genel olarak işe gidip gelirken kullandığım ve kullanacağım yeni sayılabilecek şehir bisikletime ilk önce ön arka çamurluk almıştım. Fazla kullanma şansım olmadı çünkü kışa girmek üzereydik. Yine de sırtımı çok terletiyordu. Ben de bisikleti kış uykusuna yatırmadan önce ucuzundan bir bagaj alıp taktırdım.
1587756253296.png

Sayın bisiklet ustaları sizee bir kav soru sormak istiyorum. Yardımcı olan olmayan herkrze şimdiden teşekkürler. Ben 41 yaşındayım bugüne kadar elime bisiklete değmedi pefal nedir hic basmadim ama artik bisiklete binmeye karar verdim belki erde sizin gibi usta olurum. Bisikletr knce sehirde bineceğim o yuzden sehir bisikleti almaya karar verdim nasik sürülür onuda bilmiyorum ama aliot öğreneceğim size sitacaklarim benim boyum 1,67 cm alacağım bisikletin kadro boyu ne olsun bugune kadaar hep iui şeylere sahip oldum surmeyi bilmesemde bisiklet iui olsun butcede problem yok ilk bisiklet olarak ne alayım mosso al dedimer bisan filan al diyen oldu araştırdım mosso legarda msm yada bisan trx 8400 alacagim binlardan daha iyisi varmı benim korkum kadro boyu suremedigimde hani dengeyi kaybedonce ayağım yere basinca ortadaki demir beni rahatsız etmesin gidon boyu 41-46-51 hangisini almam lazim . Guzel bisiklet önerilerinizi bekliyirum daha cok sorum var ama burayada yeni uye ikdum cevap gelirmi bilmiyorum. Bana gülmeyin her işin bir bilmeheni olur bende bisikleti hic bilmiyorum yardimci olun
Ayrica hafif olsun sehirde kokay tasinsin istiyorum binmeyie bilmediğimden bir cok yerde o beni değilde ben onu tasiyabilirim
Bu isden anlayan birileri varsa fkrumdan bana ulaşsın lütfen

Her türlü arazide.

Dosyalar

• 30964ACD-FF1E-4FCD-98DC-B88B558DE9C7.jpeg
    30964ACD-FF1E-4FCD-98DC-B88B558DE9C7.jpeg
    287,2 KB · Okunma: 36
Sayın bisiklet ustaları sizee bir kav soru sormak istiyorum. Yardımcı olan olmayan herkrze şimdiden teşekkürler. Ben 41 yaşındayım bugüne kadar elime bisiklete değmedi pefal nedir hic basmadim ama artik bisiklete binmeye karar verdim belki erde sizin gibi usta olurum. Bisikletr knce sehirde bineceğim o yuzden sehir bisikleti almaya karar verdim nasik sürülür onuda bilmiyorum ama aliot öğreneceğim size sitacaklarim benim boyum 1,67 cm alacağım bisikletin kadro boyu ne olsun bugune kadaar hep iui şeylere sahip oldum surmeyi bilmesemde bisiklet iui olsun butcede problem yok ilk bisiklet olarak ne alayım mosso al dedimer bisan filan al diyen oldu araştırdım mosso legarda msm yada bisan trx 8400 alacagim binlardan daha iyisi varmı benim korkum kadro boyu suremedigimde hani dengeyi kaybedonce ayağım yere basinca ortadaki demir beni rahatsız etmesin gidon boyu 41-46-51 hangisini almam lazim . Guzel bisiklet önerilerinizi bekliyirum daha cok sorum var ama burayada yeni uye ikdum cevap gelirmi bilmiyorum. Bana gülmeyin her işin bir bilmeheni olur bende bisikleti hic bilmiyorum yardimci olun
Ayrica hafif olsun sehirde kokay tasinsin istiyorum binmeyie bilmediğimden bir cok yerde o beni değilde ben onu tasiyabilirim
Neden katlanır bisiklet düşünmüyorsunuz. İlk defa bisiklet kullanacaksınız, ilk kez öğreneceksiniz ve daha çok siz onu taşımayı düşünüyorsunuz. Yani oradan oraya katlanıp götürülebilen pratik ve dik oturuş pozisyonu ile en rahat bisikletlerden olur katlanırlar. Hatta orta demiri olmadığından dengenizi kaybetseniz bile ayaklarınızı kolayca yere koyabileceğiniz bir bisiklet. Bence onları da araştırma listenize eklemenizde fayda var. Bisiklet kullanmayı öğrendikten ve bisiklet hakkında bilgilerinizi arttırdıktan sonra diğer bisikletlere yönelebilirsiniz.

Katlanır da tekerlekler küçük heldi gözüme vites lerde az geldi gözüme tampa cikilirmi daha doğrusu çocuk bisikketi gibi dalga geçmesi ler diye düşündüm. Ama tavsiy niznicin teşekürederim varmi önereceğiniz sorunsuzca kullanabukecegim iui rqhat bir model öneriniz. Saygılar

Gidon boyu değil kadro boyu olması lazım. 41 olabilir, 46 da olabilir bacak boyunuza bağlı. 51 olmaz. Dengeye gelince kadroya bağlanan destek tekerlerinden alabilirsiniz, ya da seleyi indirip ayaklarınızla kendinizi itip dengede durmaya çalışabilirsiniz. Denge bisikletlerinde olduğu gibi. Öğrenmek o kadar uzun sürmez. Her gün 2-3 saat çalışsanız maksimum 1 haftada 2 teker üzerinde olursunuz. Tabi bu hemen istediğiniz manevrayı yapabileceğiniz veya yıllarca sürmüş biri gibi olacağınız anlamına gelmez, o yüzden çok rahat kontrol etmeye başlayana kadar trafiğin olduğu alanlardan uzak durun. Öğrenirken kask, dirseklik vesaire maksimum koruma öneririm. Üst kadro borusuna da havlu sarılabilir. Çünkü şunu kabul edelim, 41 yaşında bir insanın düşmesi, 10 yaşında kemikleri elastik bir çocuğun düşmesinden daha ciddi bir olaydır.

Katlanır bisikletler hoşunuza gitmediyse almayın. Madem ilk defa süreceksiniz, sürmeye heves etmeyeceğiniz, isteyerek sürmeyeceğiniz bir model almamalısınız. Ve evet katlanır bisikletle yokuş çıkmak en iyi fikirlerden biri değil. Onlar sadece şehir içi kısa mesafelerde ulaşım için.

Bir de size önerim yazılarınızı biraz daha derli toplu ve anlaşılır bir şekilde yazarsanız daha çok yanıt alabilirsiniz.

Efeozata teşekürederim cevabın için sen bu işte usta birine benziyorsun bana yardimci olurmusun bira daha detaylı konularda cep telefonunu yada mailini versen . Sehir bisikleti 41 kadri hangisini alayım derli toplu yazmaya çalışıyorum otomatik klavyeden oluyor. Piyasa dan hanhi sehir bisikletini alayım.malesef mosso kegarda kalmamış piyasada başka ne önerirsiniz iyi ve sorunsuz olsun.lutfen

Arkadaşlar merhaba, forumda konu açamadığım için en güncel konu olarak buraya yazmak zorunda kaldım. Çocukluğumdan beri hiç bisiklet kullanmadım ama birkaç aydır heves ediyorum. Beni uzun süre götürecek kaliteli bir bisiklet için ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Sırt çantası ile

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün, Hibrit bisiklet olarak kategori yok, acaba şehir-tur bisiklet olarak mı geçiyor?

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Şehir içi olabildiğince hafif. Alirken de en çok buna dikkat etmiştim. 11.5 kilo civarında bisikletim

Geri