Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir - Tur bisikletlerimizin fotoğrafları

Scudo
Az önce teslim aldım bu yavruyu. Bundan sonra yolun geri kalanına elektikle devam edeceğiz.

275942 dosyayı görüntüle

Bunlar çok güzel görünüyor, çoğu şehre de yayıldılar. Mavi tekerlekte güzel dikkat de çekiyorlar. Vitesler Nexus mu bunda da? Bir de şirket mi karşılıyor yoksa siz mi kendiniz girdiniz sisteme?
Bu da benim İstanbul'dan beri yol arkadaşım.

IMG_7334.jpg

Bunlar çok güzel görünüyor, çoğu şehre de yayıldılar. Mavi tekerlekte güzel dikkat de çekiyorlar. Vitesler Nexus mu bunda da? Bir de şirket mi karşılıyor yoksa siz mi kendiniz girdiniz sisteme?
Bu da benim İstanbul'dan beri yol arkadaşım.

275946 dosyayı görüntüle

Vites nexus 7. Benim kendi üyeliğim ama ödediğimi çalıştığım yerden geri alıyorum ulaşım gideri olarak.

Çantalar iyiymiş.

Vites nexus 7. Benim kendi üyeliğim ama ödediğimi çalıştığım yerden geri alıyorum ulaşım gideri olarak.

Çantalar iyiymiş.

Tahmin ettiğim gibi. Bendeki de Nexus 7. Aslında elektriklilerde enviolo falan artık daha iyi ama Nexus iyidir elbette. Avusturya’da da iş yerleri çok ciddi yardımlar yapmaya başladı.

Eyvallah, çantalar Hollanda malı :D

• Beğen
Tepkiler: umutcelik
Az önce teslim aldım bu yavruyu. Bundan sonra yolun geri kalanına elektikle devam edeceğiz.

275942 dosyayı görüntüle
Ön teker neden farklı anlam veremedim. Bir amacı var mı acaba ? Ama bisiklet güzel.
Merida 200H dedikleri hidrolik seri değil mi? Bende 200V vardı v frenli modeli.
Selamlar,
Forumu bir suredir takip ediyordum. Uye oldum ve bu da ilk mesajim :harika:
275980 dosyayı görüntüle
Hoş geldiniz.
Arkadaki sürücü konforu düşünülmemiş :ssrtcbya: Hani arkada Brooks... :)

Ön teker neden farklı anlam veremedim. Bir amacı var mı acaba ? Ama bisiklet güzel.

Bence dikkat çeksin diye. Bu bisiklet kiralanan bir platform aslında. Uzun dönem kiralıyorsun, leasing gibi bir bakıma :) O nedenle de en güzel reklam bisikleti bir şekilde görünür kılmak doğal olarak.

• Beğen
Tepkiler: mhmtp

Merida 200H dedikleri hidrolik seri değil mi? Bende 200V vardı v frenli modeli.

Hoş geldiniz.

Arkadaki sürücü konforu düşünülmemiş :ssrtcbya: Hani arkada Brooks... :)

Bisiklet swapfiets'den kiralık. Onların bütün bisikletlerinin on tekeri mavi. Hatta tdf'da sponsor olduğu takımın da on tekeri maviydi. Fonksiyonu yok.

• Beğen
Tepkiler: mhmtp
Geri