geloturikidakka
Daimi Üye
- Tepki
- 175
- İsim
- Olgun Z.
- Bisiklet
- Diğer
Bi inatla sattığım MTB den sonra (Kron XC150) sadece şehiriçinde işimi görecek orta yollu bi bisiklet alayım ama beni fethiyeden dışarı o güzelim koylara çıkaracak bir şey olmasın((garip gelecek ama öyle) extradan da basit bir şey olmasın. bunu da bi single speed bisiklet yapar heralde diye düşünürken arkadaşım bisikletçide benim aradığım tarz (ince teker eski restorasyona uygun ucuz yollu bir şey) bi bisiklet gördüğünü söyleyince koşarak gittim bisikletçiye. yalnız adam yoktu çırak benim usta bu bisikleti satmaz kendisi restore edecekmiş dedi. Tabi dedim kardeş parasıyla değilmi basıp parayı alacam dedim
oda 2 saat sonra gel o zaman gelir dedi.
2 saat sonra gittiğimde bisikletçiyle konuştum abi ben bu bisikleti alacam dedim. o senin işini görmez ne yapacan hurda dedi. abi olsun ver falan derken adamla pazarlığa tutuştuk ben biraz yüksek bi fiyat beklerken adam uygun bişi dedi pazarlıkla o fiyatı da yarıya çekip baya uygun şekilde bisikleti aldım.
neyse baya uzattım. adam ardından dedi bunu istersen ben boyayayım sana dedi istediğin renge 40tl ye boyarım 10 liraya da verniklerim dedi. 35tl yede frenleri ayarlarız dedi.(adam makinada karışım falan yapacakmış spreyle değil). bende bisikleti aldım tamam abi ben gelirim yine senin yanına dedim.
şimdi ben bu bisikleti ne yapam nasıl yapam ne renge boyatam önerilerinizi bekliyorum tabi herzamanki gibi bütçe kısıtlı
bisikletin jantlar paslı ama bulaşık teli ile çok zorlamadan çıkıyor.
üzerinde sıfır gibi kenda lastik var.
furş dediğimiz kısım dağılmış gibi hafif sallanıyor.
fren kabloları telleri değişecek.
dişlileri şimdilik değiştirmeyecem bu şekilde devam edecem.
bunlarda fotoğraflar.

2 saat sonra gittiğimde bisikletçiyle konuştum abi ben bu bisikleti alacam dedim. o senin işini görmez ne yapacan hurda dedi. abi olsun ver falan derken adamla pazarlığa tutuştuk ben biraz yüksek bi fiyat beklerken adam uygun bişi dedi pazarlıkla o fiyatı da yarıya çekip baya uygun şekilde bisikleti aldım.
neyse baya uzattım. adam ardından dedi bunu istersen ben boyayayım sana dedi istediğin renge 40tl ye boyarım 10 liraya da verniklerim dedi. 35tl yede frenleri ayarlarız dedi.(adam makinada karışım falan yapacakmış spreyle değil). bende bisikleti aldım tamam abi ben gelirim yine senin yanına dedim.
şimdi ben bu bisikleti ne yapam nasıl yapam ne renge boyatam önerilerinizi bekliyorum tabi herzamanki gibi bütçe kısıtlı
bisikletin jantlar paslı ama bulaşık teli ile çok zorlamadan çıkıyor.
üzerinde sıfır gibi kenda lastik var.
furş dediğimiz kısım dağılmış gibi hafif sallanıyor.
fren kabloları telleri değişecek.
dişlileri şimdilik değiştirmeyecem bu şekilde devam edecem.
bunlarda fotoğraflar.