Atasoy
Terörü ve destekcilerini Lanetliyorum
- Tepki
- 12.523
- İsim
- ibrahim
- Başlangıç
- 1977—78
- Bisiklet
- Corratec
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Sadece bisiklet olsa da para talep ediyorlar, neden diye sormuyorum artık ben bazı şeylere, kar etmiyor çünkü sorgulamak.Finallerden sonra eve dönmek için internetten bilet aldım. Bilet almadan önce firmayı arayıp bisiklet alıp almadıklarını sordum. Bagajda yer olursa aldıklarını söyledirler. Biraz önce aynı soruyu firmanın Yazıhanesine sordum ve bisiklet için ekstra ücret alacaklarını söylediler. Ücreti sorduğumda bilmediğini araca sormam gerektiği cevabını aldım. Bagaja hem valiz hem de bisiklet koyacağım için mi alınıyor bu bagaj parası?
...Bagajda yer olursa aldıklarını söyledirler....
Sadece bisiklet olsa da para talep ediyorlar, neden diye sormuyorum artık ben bazı şeylere, kar etmiyor çünkü sorgulamak.
Şansınız bol olsun,Başka bir firmayla gitmiştim. O zaman sadece bisikletim vardı ve bagaj ücreti alınmamıştı.
Edit: Otobüs normalde 14.30 da otogardan kalkış gösteriyordu ama henüz gelmedi.
Teşekkürler, şansa ihtiyacım olacak gibi duruyor.Şansınız bol olsun,
Pamukkale ve Kamil Koç haricinde ücretsiz bisiklet taşıtabileceğiniz firma kaldı mı bilemiyorum.
En son onlar ilan ediyordu "bisikletinizi ücretsiz taşıyoruz" diye. Hatta onlarda da sorun çıkıyor olabilir.
Firmalar artık şoför ve muavinlere dikte ettirmiyor veya ettiremiyor, bir düzensizlik, disiplinsizliktir gidiyor.
Bisiklet gören muavin, havaleli bagaj geldi yaşasın diye sevinçle, gözlerinde ₺ işaretiyle geliyor üzerinize. Para ödemeyeceksen binme o zaman diye büyük bir blöfe giriyor. Kavga edip olay çıkarmak tek çareniz, o durumda dahi binmeye niyetlendiğiniz o otobüsü kaçırmanız kuvvetle muhtemel.
Zamanınız varsa ücretsiz taşımayı taahhüt eden otobüs firması araştırın madem terminaldesiniz. Diğer seçenek de muavinle pazarlığa girin. Öğrenciyim, param yok, şöyle böyle diyerek kendini acındırırsan para almamaya karar verebilir muavin hazretleri. Veya istediği bedele güzel bir indirim yapabilir.
Aynen katılıyorum, şansın bol olsun.
Bu arada firmanın ismi Süha. Bir arkadaşım binip memnun kalmıştı diye tercih etmek istedim. Tavsiye etmem.
Şans dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...
Bir sırt çantam vardı hocam. Onu yanıma aldım zaten.@s0n3r yanınızda bavul var mıydı yoksa sadece bisikletle mi bindiniz? Eğer bavul olduğu halde ücret almadılarsa cidden çok şanslısınız. Eğer yanınızda bavul yoksa da ücret alma hakları zaten yok. 30kg bagaj sınırı var, o sınırı geçmedikçe bir şey talep edemezler.