Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

şehirmi bisikletimi yol bisikletimi???

Tepki
0
Arkadaşlar yaza kardeşim ve kendime olmak üzere iki adet bisiklet alıcam bütcem ise 1000 er tlden toplam 2000tl kardeşim 15 yaşında ve yol bisikletine bayılıyo ve bende öyleyim yalnız istanbulda anadolu yakasında sahil yolunda sürücez alıcağımız bisikletleri beykozdan üsküdara gidip gelicez ama yol bisikleti ve şehir bisikleti arsında kaldık bazı konularda 2000tl altında yol bisikleti almayın dedikleri için şehir bisikletine yöneldik ama içimizde yol bisikleti sevdası var siz ne önerirsiniz

Scudo
Önce bisikleti hangi amaç için kullanacağınıza karar verin.Rahat,konforlu bir sürüş istiyorsanız şehir,hızlı ve agresif bir sürüş istiyorsanız yol bisikleti.

• Beğen
Tepkiler: ilker yiğit
@Ukbe S.

agrasif sürüşten ziyade daha az çaba sarfederek daha hızlı ulaşım içinde yol bisikleti tercih edilebilir. arkadaş zaten sadece sahil yolunu kullanacağım demiş ve dediği yol kaymak gibi bildiğim kadarıyla. demir jant üzerinde gitse bile konforlu olur orada :D

Sahil yolunda bisiklet ne olursa olsun hepsi ile zevk alinir, sonucta düz yol. Bence yol bisikleti hevesiniz varsa yol alin cünkü ileride neden yol almadik diye üzülürsünüz ve aldiginiz sehir bisikletdende sogarsiniz.
Hayatda bir seye heves ediyorsaniz baskalri tarafindan tavsiye almayin, cünkü yoluda seven olur sehiride, mtb'yide seven olur ve akliniz karisir. Sonrada yanlis karar verirsiniz ve üzülürsünüz.

Siz en iyisi arkadaslardan yol tavsiyesi alin, 2000TL'lik bir bisiklet denildigi kadar kötü olamaz, belki donanim düsük olur ama oda kötü oldugu anlamina gelmez. Sahilyolunda düsük donanimli bisiklet de sizin isinizi görür ve ileride biraz update yaparsiniz olur biter.

bence de yol bisikleti al benim yaptığım hataya düşme derim bende tereddüt ettim şehir bisikleti aldım ama içimde hep bir yol bisikleti isteği olduğu için şimdi yol bisikleti almak için uğraşıyorum :)

• Beğen
Kararımı verdim kendime sedona 610 kardeşime triban3 alıcam yardımlarınız için teşekkür ediyorum inş yazın resimlerde atarım artık :)

İlker, öyle kolay karar vermek yok bizim kitabımızda. "Yol lobisi" ne bakma sen. Aslında cevap sorunun içinde saklı "iki bisiklet alacağız, şehir mi yol mu?" Cevap tabi ki bir adet şehir, bir adet yol almak.
Değişerek kullanırsınız, sahilde gezmek için şehir bisikleti gibisi var mı? Düz gidon düşük hızlı seyirlerde avantajdır. Sen büyük olarak istediğin zaman Tribanı alırsın, ama su içerken öncelik kardeşinde, unutma...

Yol bisikleti aldım 150 km sürdüm ancak daha alışamadım tabiiki bana dropbar pek kullanışlı gelmedi bilemiyorum fazla tutuş imkanı olabilir ama frenleri hiç güven vermiyor sürekli eğik duruş beni rahatsız ediyor umarım alışırım. Her şeyin ilacı sabır sonuçta. :in: Yol al yol :)

• Beğen
@Raşit S

bu hiç aklıma gelmemişti aslında çok iyi fikir yol bisikleti olarak sedona 610 çok hoşuma gitti ve onu almak istiyorum ama şehir bisikleti olrak aklımda hiç bişey yok

Geri