Scudo Sports

Şehitler ölmez vatan bölünmez

harbiden yaw. bu pazar bi tur yapalım. haberleri bekliyorum.

Scudo
tur dedeıyım bisiklet sevenler derneğinin turu olum bu pazar unuttum deme

BeNdE Warım kardeslerım super olur hepınızı her zaman desteklıycek bır kardesınızın oldugunu unutmayın....Ben hep yanınızdayım birimiz hepimiz hepimiz

:boese157:TÜRKÜYE BTM İÇİN :boese157:

Hatalıysam: efsane_968@hotmail.com

bu tur düzenleneni çok oldu arkadaşım. yenisin galiba. neyse hoş geldin iyi forumlar.

Hoş geldin Bmx_boy... ;)

hoş geldin Bmx_boy
Her zerrene dökülen kanım feda olsun
Yeterki bayrağım dalgalansun dursun:10: :boese157:

2015-11-07 15.38.41.png Arkadaki kahramanımız 2012 de öndeki kahramanımız ise 04.11.2015 tarihinde şehitlik mertebesine ermiştir.Mekanları cennet olsun

Tamam spor yapıyoruz, çok güzel ama bizim için bir yerlerde canını veren şehitlerimizi gazilerimizide unutmayalım.Batının genlerimiz üzerindeki ameliyatına izin verme, gavurlaşma arkadaş...
#VatanSizeMinnettar
#AllahRahmetEylesin
#NurİçindeYatınFB_IMG_1451735494457.jpg

Bunlar halk evladı.
Bunlar yalılarda, meclis koltuklarında, plazalarda oturanların değil,
Gecekondularda, köylerde, arka mahallelerde oturanların evlatları.
Bunlar vatana kanını dökmeye and içmiş ve sözünü yerine getirmiş evlatlar.
Lakin;
Kurban gittikleri kirli savaş,
Bu vatan için değil, çıkar sahiplerinin savaşı.
Bu halk uyanmadıkça,
Sömürü sistemine baş kaldırmadıkça,
Ülkede "yaşamlar" ucuz oldukça,
Sen, ben, kardeşin, oğlun, arkadaşın,
Hepimiz adayız kurban gitmeye.

Çürük raporuyla üç çocuk sahibi olabilenler varken,
Birileri askerlik yapmamak için taa amerikalarda okuyabiliyorken,
Bazılarının çocukları istinyede, yeniköyde askerlik yapabiliyorken,
Sen,
Ben,
Kardeşin,
Kardeşim,
Ölümle dans etmeyi hak edecek ne suçumuz var?
Ne yaptık biz?
Suçumuz vatan sevgisi mi?
Veya ölüyorsak,
Suçumuz ihanet etmiyor olmak mı? Çürük raporuyla üç çocuk sahibi olanlar gibi...
Uyanın artık uyanın!
Şu başlıktaki kelimeleri söylemekle olmuyor beyler.
Vatan da bölündü, insanlar da öldü.
Ateşler düştü ocağa,
Yaktı düştüğü yeri.
Eleştirmek, tepki vermek bu sloganda değil,
Uyanmakta...
Umarım uyandığımızda
Her şey bitmiş olmaz...

@Kuzey Ege Katılıyorum kardeşim tüm kalbimle...

Bu arada baharda bu tarz etkinlikler olmalı, artık Forum daha güçlü ve kalabalık. Bence artık her şehirde kendi katılımını bile oluşturur diye düşünüyorum

Allah Şehitlerimize rahmet ailelerine sabırlar ihsan etsin.

BAKARA SURESİ
151-Nitekim içinizde sizden bir peygamber gönderdik; size âyetlerimizi okuyor, sizi (günahlardan) temizliyor, size Kitâb’ı ve hikmeti (Kitabdaki hükümleri) öğretiyor ve size bilmiyor olduğunuz şeyleri öğretiyor.
152-Öyle ise beni (ibâdetle) zikredin ki, (ben de) sizi (rahmetimle) yâd edeyim; ve bana şükredin fakat bana nankörlük etmeyin!
153-Ey îmân edenler! Sabır ve namaz ile (Allah’dan) yardım isteyin! Muhakkak ki Allah, sabredenlerle berâberdir.
154-Ve Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin! Bil‘akis (onlar) hayatdârdırlar, fakat (siz) anlayamazsınız.
155-Sizi mutlaka biraz korku ve açlık, biraz da mallardan, canlardan ve mahsûllerden bir noksanlık ile imtihân edeceğiz. (Ey Resûlüm!) O hâlde sabredenleri(Cennetle) müjdele!
156-Onlar ki, kendilerine bir musîbet geldiği zaman: “Muhakkak ki biz, Allah’a âidiz ve muhakkak ki biz, ancak O’na dönücüleriz!” derler.
157-İşte onlara Rablerinden mağfiretler ve bir rahmet vardır. Hidâyete erenler de işte ancak onlardır.

Geri