Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

selam arkadaslar

asian

Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar bisiklet almayı dusunuyorum kararsız kaldım tavsıyede bulunabılecek arkadaslar varmı...........?

Scudo
merhaba yasin tam açıklamamışsın ama ben senin adına açıklayım durumu...
yasin arkadaşımıza arazi binişi için bir bisiklet gerekli..kendisi daha önce hiç arzi binişi yapmadı...fiyat aralığı olark 650 ytl altı olarak düşünüyor...ben sizler gibi deneyimli olmadığım için bir tavsiyede bülünmak istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum....

• Beğen
Tepkiler: asian
amoeba hussar, sedona sd 711,741,761,771 olabilir kron xc1000 veya sedona borla... amoeba scud... bazı modellere az daha para katması lazım

ama amoeba hussar bence iyi..iyi bir MTB.. ben sedona borla kullanıyorum ve memnunum

• Beğen
kardeş önce ne için kullanıcaksın. nerde kullanıcaksın?
ne kadarlık bir şey düşünüyorsun ??

• Beğen
Yasin sende benim gibi hussar al ;) beraber takılırız :))

• Beğen
2. mesajı okumadan geciyorsunuz sanırım. okumadan cevap vericekler vermesin???

• Beğen
Sedona'ya bakabilirsin. Sedona SD 741 haricindeki tüm modellerini tavsiye ederim.

• Beğen
merak ettim 741'in nesi var...

• Beğen
Mekanik disk frenli oluşu. İnsanların gözü boyanıyor rotorları görünce. Forum'dan aratabilirsiniz; çok fazla bahsedildi.@maksim

• Beğen
Yukarıda adı geçen bisikletlerden herhangi biri olmakla beraber, ben Amoeba Hussar tavsiye ederim. Kullandığım için söylemiyorum bende uzun araştırmalarım, burada edindiğim bilgiler ve kullananların tavsiyesi üzerine aldım. Neden Amoeba diyecek olursanız. Ameoba Hussar'ın kadrosu çok güzel ve sağlam. Özellikle arazi binişleri içinde düşünülürse kadronun birçok bölgesi herhangi bir kırılmaya karşı ayrıca desteklenmiştir. Çünkü bazı markalarda kadro kırılmaları forumda görüldü ve defalarca tartışıldı. Forumda amoeba hussar diye aratırsanız görebilirsiniz. Birde hangi bisikleti alırsanız alın, daha çok arazi sürüşleri yapmayı düşünüyorsanız bir küçük kadro boyu, eğer daha çok asfalt sürüşleri düşünüyorsanız bir büyük kadro boyu almanız tavsiye edilen yöntemdir. Sizde daha çok arazi sürüşü yapacağınız için bisiklete hakimiyetin daha kolay olması için bir küçük kadro almanızı tavsiye ederim. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

beni bu konuda aydınlattıgınız ıcın hepınıze tesekkurler arkadaslar

tamam meto hussar alıcam kafama yattı hem bayagıda saglam bır makına dusunce parcalanmıyor:)

metonun düşüş harikaydi keşke telefonumu evde unutmasydım kesin şimdi elimde video olurdu...burda da paylaşırdık "bakın böyle yaparsanız böyle düşersiniz!"gibi bir isim verirdik..neyse metincim geçmişolsun (gerçi zdelenen tek yeri sanırım cesareti oldu:D)

yok canım hiç bişi zedelenmedi :) sadece cok güzel düştüm :)

Geri