M.Fatih
Daimi Üye
- Tepki
- 356
- İsim
- M.Fatih
- Bisiklet
- Mosso
Merhaba dostlar hemen her bisiklet süren selenin sert ve rahatsızlığından şikayet etmiştir ve çoğu kişi de belki utangaçlıktan belki rahat hissetmediğinden ya da maddi olarak pahalı olmasından pedli tayt kullanmaktan vazgeçmiştir. İki gün önce yine akşam üzeri çıkıp Antakya caddelerinde her günkü turumu yapıyordum. Bir oto aksesuarcının önünden geçerken hepimizin belki çokça kullandığı basit bir şey görünce aklımda şimşeklerin çakmasıyla frenlere asıldım ve hemen içeri girip bu şeyi aldım. Peki neydi bu şey? Sünger! Evet bildiğiniz araba yıkama süngeri... Biri daha sert biri yumuşak çeşidi olan süngerlerden daha sıkı olanını 2TL'cik karşılığında aldığım gibi eşofmanın altından bacak arama dükkân sahibinin şaşkın bakışları arasında yerleştirdim. Sonra ne mi oldu? Basit bir sünger parçasının verdiği müthiş rahatlık ve bu rahatlığı çok çok ucuza elde etmiş olmanın keyfi ile son günlerin belki de en rahat ve keyifli yolculuğuyla eve geldim. Evet işte o meşhur sünger
;
"Sevgili dostlar, amacım forumdaki siz değerli insanlara hem keyifli ve mizahi bir yazı okutmakla beraber belki de gerçekten seleden rahatsız olup ta bu basit yöntemi denemeyen arkadaşlara bir fikir vermektir. Sürç-i Lisan ettik ise affola. Saygılar..."
"Sevgili dostlar, amacım forumdaki siz değerli insanlara hem keyifli ve mizahi bir yazı okutmakla beraber belki de gerçekten seleden rahatsız olup ta bu basit yöntemi denemeyen arkadaşlara bir fikir vermektir. Sürç-i Lisan ettik ise affola. Saygılar..."