Scudo Sports

Sele ağrısına son!

@M.Fatih
haklısın aslında bundan onceli bisiklet sedona 701 di bir turlu uyum sağlayamadım :)
şimdiki bisikletim
sportive 230 selesi - selle royal shadow marka
ben oldukça memnunum selemden belki alışmadan belki başka seyden ama surdukçe acı azalıyor

• Beğen
Tepkiler: M.Fatih
Scudo
Yalnız taytlar çok daha uzun ömürlü ve en azından giyiyorsun ne olduğunu biliyorsun, süngerde 2 binişte sıkıntılar başlar sürekli 2 lira 2 lira vereceğinize sağlam tayt alın yıllarca götürsün :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yalnız herkesin derdi nasıl belli, konuya bir girdim 37 üye 131 misafir şu an bu konuyu okuyor, ne kıymetli totomuz varmış :D

@ÖmerMurat
Hahaha az evelde benim konuda yine bi toto rahatligi dusuncelerinde bogulurken sicaginda etkisiyle halisulasyonlar ne bileyim parapsikike olaylar efendim düşunce okumalar filan gırla gitti farkindaysan :D neyse arko nemlendirici mi zeytin yağ mi sence pisiklere iyi gelir yoksa düz maşa mi sürsem acaba totisimize?? Eeee sey nerdeydim lan ben kim getirdi beni buraya hahahahahahahhhahaah e7wiejeu :D

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
@tunç akay

hocam bende sele acısı çekiyorum malesef. wtb pure race seleden memnunmusunuz? Aradan yıllar geçti konuyu hortlattım kusura bakmayın ama yinede tavsiyenize ihtiyacım var :)

Bunu görmem iyi oldu. En az 10 çeşit sele denedim. Yetmedi jelli kilif aldım yine yetmedi jelli tayt alıp Elazığ caddelerine çıktım. Kılıfla tayti ortopedik koltukla kullanıyorum. Ama hala aradığım konforu bulamadım. Hâlâ uyuşma var ve sanırım cinsel etkileri de üstüne eklendi. Kendimi bademe fındığa vurdum artık :-D :-D . tura cikmaya korkar oldum. bi de bunu deneyeyim. o_O:ssrtcbya::D:D:D

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Walla ağrıyor! Alışacaksın arkadaş! 3 senedir aktif sürüyorum. Bugün de sürdüm. Yine ağrıdı. Sele tayt herşey tamam. Pozisyon değiştir, otur kalk bitiyor sürüş. Ağrıya odaklanmayın.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Antecurs güzel görünüyor falan pedal çevirmek biraz zor olacağa benziyor.

Sele ağrısından girdik Tee lerde arkadaşlar neler neler yazmış ne geyikler dönmüş. Ama sorun hep AYNI!!!

Hafta sonu epey yol yaptim fakat denildiği gibi son ayni :)

Çözüm bu. Klozet rahatlığında. Başka şikayet istemeyiz. 60 yuro.:)
rahat sele.jpg

(link)

Mtb ile 160km tayt yok jelli kılıf yok sorunda yok sele ölçüleri mi acaba çok etken

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Başlığı okuyunca "Sele ağrısına SON! Popo kemiklerinizi kırıyor yerine slikon takıyoruz." şeklinde kafa tamamlayınca bi hoş oldu. :eek:

• Beğen
Geri