Alperkilic
Üye
- Tepki
- 17
- İsim
- Alper
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Sele altında taşımadan sele altı çantanın yapabildiklerini yapan bir çanta arayıp ta kadro üstü çantayı da kullanmak istemeyenler için alternatif. Ben şahsen üst borunun ön tarafına alta bakacak şekilde kullanmayı düşünüyorum. Yerli muadilleri biraz pahalı bulunca çin kardeşlerimiz devreye girdiler sağolsunlar.
Önizlemesi için:
Ürün linki:
(link)
Bu çanta bana hiç kullanışlı gelmedi. Örneğin yolda giderken fren ayarı yapmak istediniz. Çantayı kadrodan ayırıp bir güzelce serip açtıktan sonra alyanı alabileceksiniz. İşiniz bittiğinde de aynı şekilde geri toplayacaksınız. Estetik bir yönü de yok. Size neyi cazip geldi anlamadım.
Hocam anlamayacak ne var, öznel konular bunlar.Size neyi cazip geldi anlamadım.
Çift suluk kullanmıyorsanız suluk kafesine takılan kutular var. Ben onlardan istiyorum ama kafes vida yuvalarım yalama olduğu için deneyemiyorum.Hocam anlamayacak ne var, öznel konular bunlar.
Arka tarafa radar taktığım için sele borusunu sadeleştirmek istiyordum öncelikle cazip gelen ilk yanı bu.
Diğer husus ise yol bisikletinde top tube kısa olduğundan kadro üstü çanta iyice alanımı daraltıyordu onun yerine alttan montajı yapılabilen kompakt bir çanta baktım.
Son olarak ucuz geldi
Evet o kutulardan da almıştım ama mesafe arttıkça çift suluk ihtiyacı oluyor özellikle sıcak havalarda malum. Bir de çok fazla şangırdıyor. Co2 tüp vs taşıyorum, yol da bozuk olunca ne olur ne olmaz.Çift suluk kullanmıyorsanız suluk kafesine takılan kutular var. Ben onlardan istiyorum ama kafes vida yuvalarım yalama olduğu için deneyemiyorum.
Yol bisikleti icin dusunuyorsaniz. Decathlonunki baya sağlam. 2 parca oldugu icin bisikletten sökmeden rahatca esyalarinizi alabiliyorsunuz. Daha iyi hafif birsey ariyorsaniz ortlieblere bakin.Sele altı 11lt ile 15 lt arasında çanta almayı düşünüyorum.Uzun sürüşlerimde daha doğrusu 200 km üzeri konaklamalı sürüşlerde yol bisikletimin arkasında kullanabileceğim
rahat ,su geçirmeyen , sallanmayan iyi bir çanta ne almalıyım ? Yurt dışından da alabilirim sorun yok.Teşekkürler gençler...
Bir bakayım Decathlona.Teşekkür ederim.Yol bisikleti icin dusunuyorsaniz. Decathlonunki baya sağlam. 2 parca oldugu icin bisikletten sökmeden rahatca esyalarinizi alabiliyorsunuz. Daha iyi hafif birsey ariyorsaniz ortlieblere bakin.
Bir bakayım Decathlona.Teşekkür ederim.
Şimdi baktım da harikaymış.En güzel özelliği de hazneli bir yapıya sahip olması.Çok teşekkür ederim.Sanırım bunu alacağım.
(link)Bir bakayım Decathlona.Teşekkür ederim.
Şimdi baktım da harikaymış.En güzel özelliği de hazneli bir yapıya sahip olması.Çok teşekkür ederim.Sanırım bunu alacağım.
Güzelmiş Samet, teşekkür ederim.(link)
İsmail abi, ben bunu kullanıyorum şu sıralar yol bisikletimde. Yoğun yağmur altında da içinde ki kıyafetlerim ıslanmadan kuru kaldı. Sallanması minimum. Sallanmaması için kıyafetleri, en dibe yerleştirip sabitliyorum uç kısımlarına ağır olmayan ama katlanmayan eşyalarımı koyuyorum sorun yaşamadım. Tavsiye ederim .