Scudo Sports

Sele altı ve ipli sırt çantası

arkadaşlar sırt çantaları var omuza gelen kisim ipli çantanin ağzı büzmeli bu çantalar nasil sizce bel ağrısı veya terleme yapiyormu icine mini pompamla yedek ic lastiğimi birde yama tamir setimi koyucam

Scudo
151539783_tn30_0.jpg

Bu tiplerden mi?

Ağrıyı ve terlemeyi bilmem ama sanki ipler sürekli kullanımda sıkıntı yaşatır gibi. Vücut esnedikçe ufak hareketlerle kesme gibi iz yapar ve uzun kullanımda tahriş eder muhtemelen. Not: daha önce kullanmadım, tahmin yürütüyorum.

Ben kullanıyorum terletiyor (ben çok terleyen biri olabilirim belkide o yüzden ) ama iplerle ilgili sıkıntı yok çok iyi

dostum bence macera arama ya bisikletine bir bagaj tak ufak bir çantayı oraya bağla yada bir gidon çantası edin herşeyini ona koy diğerleri sana zarar verir

İpliler daha ekonomik işinide görür ama sırtında taşımak istemiyosan sana kalmş

@Serden Us aynen hocam bu canta

@ziyainal hocam sele alti canta alicam fakat 0.4 lt reler cok kucuk pompa girmez icine digerleride sanki birqz kaba duruyor kararsiz kaldim acikcasi

@Yakup24 omuzlarda ve belde agri oluyormu acaba birde tam kavriyormu hizlaninca saga sola ziplamasi sikinti yapar

pompayı neden çantaya koyuyorsun ki kadroya sabitle

@ziyainal hocam hoş durmuyor gibi geliyor bana

İçin rahat olsun dostum kayma falan yok sen çok gevşetirsen tabi sağa sola kayar koyacakların ağır değil neden ağrı yapsın

Geri