Scudo Sports

Sele borusu kelepçesi için vida arıyorum

Tepki
28
Bisiklet
Bianchi
Merhabalar;

Resimdeki gibi bir vidayı nasıl bulabilirim? İlla yurtdışından mı getirtmek gerek?

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41aHzh1feXL._SL190_SY246_CR0,0,190,246_.jpg

Bir de bisiklete uyup uymadığını nasıl anlayabilirim? 18-19 ve 22 cm likleri varmış.

Scudo
Malesef bulamadım henüz. Decathlon'da varmış sanırım ama bakamadım.

bit pazarından bir avuç dolusu almıştım...ölçülerini net söylersen bakarım,varsa gönderebilirim...

Merhaba bu parçaya ihtiyacım var. Istanbul'da gören duyan var mı acaba? Ek olarak silinen konular için bildirim gelmiyor mu?

@e.yildiz bisikletcilerde olmasi muhtemel. Size yakin bir bisikletciye sorun isterseniz

@Serkan Mıstınoğlu Sirkeci dahil birkaç bisikletçi dolaştım. Ama genel olarak bisikletçilerin böyle malzemeler bulundurmamaları ve suratlarındaki anlamsız ifadeden dolayı nokta atışı yapmak istiyorum. Decathlon'da rafta kalmış olabilir mi?

@e.yildiz bir bakayim, tarif edebilir misiniz ozelliklerini. Tam olarak nedir

@Serkan Mıstınoğlu Dış çapı, sele borusundaki civata yuvasına oturan basit birşey aslında.
Dişler bisiklete temas etmiyor bu sayede.

Her iki tarafında da alyan anahtarı için yuva var. İlk fotoğraftakini kırdım ve bu yüzden bisikleti kullanamıyorum. ikinci fotoğraftakini decathlondan almıştım.
20171008_132834_HDR.jpg 20171008_132807_HDR.jpg New Bitmap Image.jpg

Eğer bisikletçilerden bulamazsanız cıvatacılar da sandığınızdan daha çok seçenek oluyor. Olur da orda da çare bulunmaz ise torna son çare. Fakat onda da ustanın "Kaç tane lazım canım" sorusu ile başlarsanız hiç keyifli olmuyor

Arkadaşlar uzun zaman olmuş konu açılalı ama banada bu vidadan lazım. Buralarda bulamıyorum. Yurtdışı sitelerde var. Siz nasıl hallettiniz bu çözümü?
Varmı Türkiyede bir sitede benim gözden kacirdigim?

Arkadaşlar uzun zaman olmuş konu açılalı ama banada bu vidadan lazım. Buralarda bulamıyorum. Yurtdışı sitelerde var. Siz nasıl hallettiniz bu çözümü?
Varmı Türkiyede bir sitede benim gözden kacirdigim?

"Pres Çakma Somun ve Civatalar" (link)

sacurungrubu02-1.jpg

Sanırım iş görür. Büyük torna Atölyesi ve Büyük Sanayi sitelerinde bulunuyor farklı çeşit ve ebatlarda. Tanıdık usta bir tornacı için kolay işler bunlar. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Savgat83
"Pres Çakma Somun ve Civatalar" (link)

254746 dosyayı görüntüle

Sanırım iş görür. Büyük torna Atölyesi ve Büyük Sanayi sitelerinde bulunuyor farklı çeşit ve ebatlarda. Tanıdık usta bir tornacı için kolay işler bunlar. :harika:
Teşekkür ederim. Sanayiye hafta içi uğrayabilirsem bakayım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sanayi sitelerinin içerisinde hayatını vida ve civata satarak kazanan insanlar var.

Geri