Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sele kılıfı?

Ozan Yılmaz

Forum Demirbaşı
Tepki
1.179
Bisikleti uzun süre kullanınca inanılmaz ağrılar çekiyorum.2 3 gün de geçmiyor acısı:( bu yüzden padli tayt almayı düşünüyorum , bunun yanında jelli sele kılıfı da alayımmı yoksa padli tayt aldıktan sonra alınması gereksiz mi olur?

eğer almam gerekirse bu kılıf işimi görürmü?

(link)

Scudo
bu işin gereksizi yok. Acıyı biz çekmiyoruz ki, gerekli-gereksiz diyelim...

Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız o şekilde hareket edin bence...

Bence pedli tayt mutlaka alın deneyin ve aradaki farkı anlayın! ;);)!!

@AppRoacHaTe

bisiklet çok nankör bir spor
uzun süre bırakmayı bir yana bırakın 2-3 gün bile binmeseniz çok fark oluyor

haftada 1-2 sefer binen birisinin seleye alışması baya zor olur (benim düşüncem)

ama jelli kılıfı bir süreliğine alışmak için kullanıp sonra alışınca çıkartmanız yerinde olur bence
((tabi padli tayt almak ve beraber kullanımından bahsettim))

Sele kılıfı arıyorum arkadaşlar tavsiyesi olan var mı?

Sele kılıfı almayın arkadaşlar, ben aldım evde duruyor öyle satsan satılmaz atsan atılmaz.

Onun yerine düzgün sele alın. Hatta belki de bir şey almanıza gerek bile olmayabilir. Sele ağrısı neden kaynaklanıyor ona bakın.

Az çok bu konuda yorumlar olmuş ama güncel olarak düşüncelerinizi merak ediyorum. Fiyat olarak uygun olduğu için jelli sele kılıfı tercih etmeyi düşünüyorum fakat jelli tayt kadar olmasa da +100km için rahatlık sağlar mı yoksa normal seleden farkı yok mudur?

şurayı hortlatayım dechatlon sele kılıfı kullanıyorum memory foam diye birşey lakin dün şöyle bir sele gördüm ve epeyi mıncıkladım çünkü uzun yolda cidden sele adamı gebertiyor. yüksekliği çok iyi en az 2-3 cm yüksekliği var jelin üstüne bir de jelli kılıf takmayı düşünüyorum işe yarar mı ne dersiniz? şu an karbon bir seleye sadece jelli kılıf geçiriyorum uzun vadede gebertiyor komple seleyi jelli bir şeye geçirsem diyorum uzun yol binen arkadaşların fikrine talibim kısaca. link bırakamıyorum lakin adını söyleyim siz görebilirsiniz internette dechatlon ürünü zaten bu isimle bulabilirsiniz. SPORT CONFORT 500 BTWIN

@alialbayrak89 Hocam jelli kılıflar pek randımanlı değil. Sürüş esnasında bir süre sonra bağlandığı yerden kaymaya başlıyor ve iyice rahatsız bir durum oluşuyor. Uzun sürüşler için sele kılıfından ziyade jelli bir sele almanızı öneririm. saygılar...

• Beğen
Tepkiler: alialbayrak89
@alialbayrak89 Hocam jelli kılıflar pek randımanlı değil. Sürüş esnasında bir süre sonra bağlandığı yerden kaymaya başlıyor ve iyice rahatsız bir durum oluşuyor. Uzun sürüşler için sele kılıfından ziyade jelli bir sele almanızı öneririm. saygılar...

Teşekkürler üstadım o seleyi alayım ben en temizi, saygılar.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
Geri