5-10 dakika aralıklarla 15-20 saniye ayağa kalkıp sürerseniz uyuşma probleminiz olmayacaktır.Yeni konu acmak yerine buraya yaziyorum
Sele royal kullaniyorum toto agrisi yok ama testisle anus arasindaki bolge yarim saatde acayip uyusuyor, sizce sorun ne, ne yapmaliyim
Aynı sorunu bugün yaşadım. 12 km sonra falan ayağa kalktığım an o acıyı yaşadım. Bisikletin kendi selesi üstünde. Eğer sele çözümse bu acıyı yaşatmayacak sele önerisi isterim.Yeni konu acmak yerine buraya yaziyorum
Sele royal kullaniyorum toto agrisi yok ama testisle anus arasindaki bolge yarim saatde acayip uyusuyor, sizce sorun ne, ne yapmaliyim
Yeni konu acmak yerine buraya yaziyorum
@MuratHan büyük umutlarla aldığım selle Royal respiro seli belimi ağrıtıyor. Sekeyi yükseltmeyi denedim ama yazınızda bunun kötü olduğunu gördüm. Sekeyş olabildiğince arkaya aldım bu defa. acaba gidon boğazı ile gidonu biraz yükseltmek doğru bir karar olabilir mi?