Scudo Sports

Sele sorunu

dgntkn

Aktif Üye
Tepki
136
İsim
dgntkn
Bisiklet
Kron
Merhaba arkadaşlar kullanmış olduğum sele bisikletin üzerinde gelen urun.
Bir sıkıntım yoktu ancak hafta sonu 40-50 km lik dağ/bayır turundan sonra eve döndüğümde malum bölgede daha önce yasamadigim bir ağrı oluştu ve hala da devam etmekte.
Seleyi incelediğimde selenin formda durmasını sağlayan demirlerden birinin arka destek noktasını deldigini ve selenin yapısını egdigini farkettim sanırım ağrının kaynağı bu....
Şimdi sorunum bu seledeki sıkıntıyı nasıl cozebilirim?
Firmadan değişim talebinde bulunabilir miyim?

Selenin durumu bu

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160517/35bd35d3f6cf91ce442c05824517c5e8.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160517/7c610a980b2995c3ad9cd1248250f7ea.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160517/20b57992845173fd420fee711211b716.jpg

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Uğraşmak yerine değiştirip kendine göre daha rahat bir sele alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
başınıza geldiği gibi 3 paralık seleleri kullanıyor firmalar 10 bin liralık çoğu bisiklete bile adamlar 40 50 liralık sele kullanıyor. firmaya başvursanız bile 20 25 liralık sele verirler yeniden. ve münakaşa ettiğinize değecek bir ürün değil yada hiç vermeyedebilirler kullanıcı hatası der geçerler sert kullanılmış gibi duruyor. ama eminimki sert kullanmaya gerek kalmadan bu duruma gelmiştir. 60 70 liraya güzel ömürlük bir dünya sele alabilirsiniz kötü sele bunlar.

kendi selemi şiddetle tavsiye ederim selle royal gel freedom strengtex relaxed yazınca google çıkar. erdoğanlardan aldım reklama girmez umarım müthiş rahat

• Beğen
Tepkiler: dgntkn ve joachim
Selenin durumuna bakılırsa güçlü ayağını sağ ayağınız.Yani pedala ilk bastığınız ve en çok kuvvet uyguladığınız sağ ayağınız. Seleniz çok kaliteli bi sele olmadığından deforme olmuş durumda.Kaliteli sağlam bir sele alırsanız bu sorun çözülür.

• Beğen
Cukura girseniz, kilitli pedaldan ayaginiz kurtulsa seleye dusseniz gene ayni sekilde yamulur. Kullanici hatasi diyebilirler. Bence de kaliteli bir şey almak icin firsat olarak yorumlayin...

• Beğen
@poet teşekkürler sele oneriniz için güzel rahat bir seleye benziyor boyutu biraz büyük mü mtb icin?
@H. T evet hocam sağ bacak güç aldığım ve ilk kullandığım taraf genelde...
Selenin durumunu görünce çok şaşırdım doğrusu o kısim nasıl delindi diye...

@dgntkn kesinlikle değil şiddetle tavsiye ediyorum 75 kiloyum ve sedona 410 kullanıyorum 10 numara bir ürün o elinizdeki sele benzeri sele vardı orijinalde söküp bunu takınca nasıl diyim sanki traktörden indim de mercedes e bindim gibi bişey oldu :)

• Beğen
@poet
Selamlar hocam size ozelden mesaj attim bakabilirmisiniz?

kendi selemi şiddetle tavsiye ederim selle royal gel freedom strengtex relaxed yazınca google çıkar. erdoğanlardan aldım reklama girmez umarım müthiş rahat
Merhaba, seleden hala memnun musunuz?

Geri