Arkadaş bir tane 60tllik, bir tane 75tllik son olarakta bir adet 200tl sele almama rağmen bir türlü istediğim huzura kavuşamadım ya.
Geniş sele aldım, sürtünmeden kıçım yanıyordu. Biraz dar sele aldım bu seferde bir süre sonra ağrı yapıyor.(btwin turuncu pedli tayt var) En son aldığım ürün bu,
(link)
Sürüş tarzım moderate, yer yer atletik oluyor. Pelvis kemiği genişliği 12-13cm tam emin değilim.Şimdi direk olarak bu seleye oturunca aradan yarım saat geçtikten sonra hafif hafif acımalar oluşuyor,kıçımı seleden kaldırdığım an rahatlama oluyor.Bazense hiç rahatsızlık duymuyorum. Seleyi yukarı kaldırdım,aşağı indirdim, ileri -geri çekti.Türlü türlü kombinasyonları yaptım,aha olay budur diyemedim bir türlü.En son bu seleye,şu jelli sele üstü kılıflar var.Onlardan aldım, ağzı sızı gitti.Bu seferde penis torbası oralara sanki daha fazla baskı oluyor hissetiyorum.Hani çekiniyorumda,daha evlenmedik çoluk çocuğa karışmadık.Genç yaşta başımıza bir iş açmasın bu şeytan icatı.
Ölçülere göre ayarlama olayına çok gitti.youtubede bir eleman bazı ölçülere göre bisikletin orta göbekten selenin üstüne kadar olan mesafesini ayarlamayı göstermişti.O ölçüde kullanıyorum ama pek fayda etmedi.Seleyi, burnu aşağıya dönük ayarlayınca çok rahat ediyorum,minder gibi oluyor.Lakin bu seferde yük kollara gidona giriyor ve her ani frende gidona çıkıyorum
Seleyi düz yapıncada penis bölgesine çok baskı geliyor.Acaba kat kat giyiniyoruz ondan mı oluyor bilemedim(tayt,içlik, bisiklet pantalonu)En son bunu gözüme kestirdim,ne dersiniz bu sefer olur mu değer mi ?
(link)
Serkan Mıstınoğlu