Amanita
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 359
- İsim
- Hasan UĞUZ
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@anti panik katlanır bisikletle değiyordur heralde yere
Bu eserde Ablamız fistan yere değmeli diyor. 🤣🤣 anlamı salın gitsin 😂 bisiklete göre değişiyor demekki.
Aynen hocam mesajı almışsınız.😂😂Bu eserde Ablamız fistan yere değmeli diyor. 🤣🤣 anlamı salın gitsin 😂 bisiklete göre değişiyor demekki.
Merhaba, ben sele ayarımı pedala göre ayarlarken aynı zamanda su terazisi de kullanmıştım. Tabi ki her kişiye göre değişebilir ama bir bakmanızda fayda var. Ben hava kabarcığı tam orta noktadayken kullanıyorum, selem de şu;Selamlar, siz değerli üstadlara bir sorum olacaktı. Selemin arka uç kısımları biraz yukarıya doğru eğilimli olduğundan, sürüş esnasında ortaya doğru kayıyorum. Bu pozisyonda rahatsız olduğum için, kendimi tekrar geriye doğru itiyorum. Totom en gerideyken, orta kısıma temas az olduğundan sanırım daha rahat ediyorum. Tabii bu sefer de ayaklarım pedala doğru daha açılı bir hal alıp uzaklaştığı için iletme kuvvetim zayıflıyor. Hatta pedala yetişemiyorum.
Selenin ortasi ile arkası arasında yükseklik farkı var. Ben ortaya göre ayarlamıştım sele yüksekliğini. Yukarıdaki sebepten, yarım cm indirdim. 2 sürüş yaptım. Ama çare olmadi. Hatta orta kısımın yüksekliği azaldığı için dizlerimde ağrı oldu.
Sizlere sorum, bisiklet sürerken selenin neresine oturuyorsunuz? Arka yüksek kısıma oturan var mi aranızda benim gibi? Sürekli ortaya doğru kaydığım için seleyi biraz gidona dogru almak, sorunumu çözer mi sizce?
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
244181 dosyayı görüntüle
Merhaba, ben sele ayarımı pedala göre ayarlarken aynı zamanda su terazisi de kullanmıştım. Tabi ki her kişiye göre değişebilir ama bir bakmanızda fayda var. Ben hava kabarcığı tam orta noktadayken kullanıyorum, selem de şu;
(link)
Teraziyi bulamazsanız akıllı telefonlarda oluyor, mağazadan indirebilirsiniz.
(link)