Scudo Sports

Selle Royal hakkında

poet

Daimi Üye
Tepki
163
ilki selle royal Freedom Strengtex Men İkinci ve Üçüncüsü ise Selle Royal Drifter

sizce Sedona 410 için hangisini almak iyi olur?

Dosyalar

• SELLE ROYAL GEL FREEDOM MODERATE.jpg
    SELLE ROYAL GEL FREEDOM MODERATE.jpg
    20,4 KB · Okunma: 142
  • drifter.png
    drifter.png
    44,6 KB · Okunma: 129
  • dri.png
    dri.png
    57,3 KB · Okunma: 126
Scudo
Merhaba siz seçenekleri vermişsiniz ama zenginleştirmek açısından yararlı olabileceğini düşünüyorum.

Ben selle Royal Alphine ( ) kullanıyorum ve epey memnunum.

Temas bölgesinde tahriş ve rahatsızlık epey az. Tavsiye edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: poet
SR Scentia M2 taktım ben Dahon Vitesse D8'e, günde 16 km yol yapıyorum, pek bir sorun olmuyor.
Dağ bisikletimde SR Lookin var, 70 - 80 km süren turlarda yine sorun yok.
Onlara da bakın isterseniz.

• Beğen
Ben selle royal sky kullanıyorum sedona 310 da ğeniş ve kullanişli

• Beğen
Daha bisikleti almadan resmen sele arayışına geçtim,takipteyim hocam :)

• Beğen
selle royal lookin athletic tavsiye etmiyorum.

(link)

bu sele yakın zamanda yenilenip 150 liraya satılmaya başlandı. ben bu selede oturma kemiklerimin seleye tam oturduğu günü göremedim henüz. rayların üzerinde de esniyor aynı zamanda bu sele. üstündeki kaplama kaymayı önlesin diye yapılmış fakat fazla sürtünme yarattığından beni rahatsız ediyor. tayt ile kullanılacak bir sele bu ancak.

135mm tahta sertliğinde prologo ile daha rahat ediyorum. bidaha selle royal almayı düşünmüyorum açık ve net.

Bisiklet almadan aksesuar ve parçaları arastiriyorum. Allahım sen aklıma mukayyet ol

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
arkadaşlar sele royal vacuum diye bir sele denedim mükmel idi bulursanız bir deneyin,katlanır bisiklet üstünde vardı yol bisikleti selelerine benziyordu

• Beğen
Bende bu seleyi kullanıyorum çok fazla yormuyor beni

• Beğen
@Anonim üstad sanırım bu daha çok city bike tarzına yakın fitness bike olayında ne bileyim biraz daha geniş duruyor gibi bu dediğin model değil mi? ama çok da rahat bir model gibi hem jelli hem de yaylı olayı çok cazip fiyat da çok uygun bilemedim :)

Bende bir süredir sele arayışındayım ancak deneme imkanım olmadığı içinde neye göre seçim yapacağımı bilmiyorum. Turlarda kullanmak için selle royalin hangisi uygundur acaba kullanan yada tecrübesi olanların yardımını bekliyorum.

Arkadaslar selle royal rio kullanicisiyim ama rahatsiiz editor..
Bunu tavsiye edermisinirz
Selle royal setaimage.jpeg

kaydoğdu arkadaşım sağolsun tavsiyesi üzerine aldım paket açımını paylaşmak istedim
(link)

Dosyalar

• 20160421_135319.jpg
    20160421_135319.jpg
    68,6 KB · Okunma: 203
  • 20160421_135338.jpg
    20160421_135338.jpg
    73,5 KB · Okunma: 185
  • 20160421_135332.jpg
    20160421_135332.jpg
    69,4 KB · Okunma: 180
  • 20160421_135345.jpg
    20160421_135345.jpg
    79,8 KB · Okunma: 166
  • 20160421_135358.jpg
    20160421_135358.jpg
    97,6 KB · Okunma: 167
  • 20160421_135416.jpg
    20160421_135416.jpg
    126 KB · Okunma: 162
  • Beğen
Tepkiler: MertAG
http://www.barabike.pl/userdata/gfx/26dcfd6384080aac1696c1ab32609b38.jpg

forumda bu kadar kolay fikrini değiştiren ilk gerizekalı olarak tarihe geçebilirim ama görseldeki lookin athletic selem ufak ayarlardan sonra rahat gelmeye başladı.

seleyi biraz öne eydiğimi farkedip sele borusundaki vidalarla oynayarak çok hafif burnunu yükselttim selenin. sonuç hakkaten benim içim çok şaşırtıcı oldu. üstüste iki gün toplamda 150km yol yaptım. çoğunda selenin üzerindeydim. çoğunda rüzgara karşıydım. eve geldiğimde bacaklarım bitse bile hala selede oturmaya isyanım yoktu. eski ayarlardayken belli bir noktadan sonra seleye oturmamak için herşeyi yapıyordum bisiklet üzerinde.

yani demem o ki sele gerçekten rahat. konforsuz değil. 70 70 toplamda 140 km yaptım iki gün üstüste yaptım ve eve geldiğimde çok az ağrı vardı. Yani seleden önce SELE AYARI daha önemli. Onuda şöyle paylaşayım;

@poet
Hocam selenin bisiklet uzerinde ki resimlerinden de bi kac foto atabilir misiniz rica etsem ? Genel gorunum acisindan

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çoğunuz memnun değilsiniz (olanlarda var arada ama ) bütçeyi biraz artırıp Brooks b17 alabilirsiniz montajıni doğru yaptıktan sonra memnun olmama ihtimaliniz %0 olabilir. Apayrı bir sele ama yol ve tur (hatta mtbde kullananlar bile var) için ideal konfor sağlar

Fasulyeden bilgi vereyim; Selle Royal aynı zamanda Brooks markasının da sahibidir..

• Beğen
Tepkiler: engin444 ve dgntkn
@Mert E. Sadece ortaklar diye biliyorum hisselerin bir kısmı selle royal in. Brooks yine Brooks diye biliyorum. Sahibi diye bende duydum ama yalan olduğunu yani yanlış anlasilma üzerine olduğunu biliyorum

Brooks batarken selle royal bunu fırsat bilerek Brooks ile ortaklık yapmak istiyor Brooks da hisseleri satıyor borçlardan kurtulmak için ben böyle biliyorum tabi daha detayi vardır da merak etmedim fazlasını

Geri