Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Semçanta Baykuş Heybe

@alinahit
Kullanabilirsiniz.
Alt cırtları sabitleyebileceğiniz güzel bir s şekli bar bagajın

• Beğen
Tepkiler: alinahit
Scudo
@Hastateker teşekkür ederim. başlıkta baykuş heybe diyor ama anlatımda masal heybe demişsiniz bu dediğiniz baykuş heybe için geçerli mi?

IMG_20170429_203812.jpg
Merhaba @alinahit ,
Baykuş heybenin kanca arası mesafesi fotoğrafta görülebiliyor sanırım. Baykuş heybenin, senin bagajın üst kısmında en soldaki çapraz çıkıntı ile üst sağdaki oval kısmın yakınındaki dik ince çıkıntı arasında konumlanacağını düşünüyorum. Bagajdaki ölçüyle bir karşılaştır istersen. Sağlıcakla.

@Tuğrul Tomba @Ferhat Karaca

20170430_085753.jpg

küçük çıkıntı düşmesini engelleyecektir ama birkaç santim oynamasına engel olmaz diye düşünüyorum. siparişi verdim birkaç güne elimde olur herhalde. deneyip göreceğiz artık.

Merhaba @alinahit ,
@Ferhat Karaca cevabı üstte yazmış. Kancayı tutan vidaları gevşeterek gerekli ayarlamayı yapabilirsiniz. Kazasız, keyifli turlar dilerim. Sağlıcakla kalınız.

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
baykuş heybeler elime ulaştı. gayet güzel görünüyor. yolda herhangi bir oynama, sallanma ya da çıkma yapacağını düşünmüyorum. tek endişem alttaki sabitleme cırtının toz ve çamurdan işlevini kaybetmesi. bir de çıkarınca tutmak için üstünde bir tutamaç olsaymış iyi olurmuş.

20170505_171938.jpg 20170505_172116.jpg
20170505_172125.jpg 20170505_172002.jpg

Ben de semçanta 50lt kullanıcısıyım. Dayanıklılığını aldığımdan beri (son 8 ay, kar kış yağmur) sürekli kullanarak, test etmiş oldum. Firmayla görselleri ve zayıf noktaları paylaşacağım. Sanırım arge girdisi olarak kullanabilirler. Ben genel olarak memnunum. Başarılı.

HayatatribündenbakanlaR

yol bisikletine monte etsem sırıtır mı acaba?

Eski model yol bisikletim için sipariş verdim, eski modellerin genelinde bagaj deliği bulunduğu için portbagaj bağlantısı yapılabiliyor ki halihazırda kullanıyorum. Fakat elimdeki portbagajda çanta korumalıkları yok. Yani muhtemelen (çok büyük ihtimalle diyelim ona) çanta tekerlere sürtecek. Elime ulaştığında bir şeyler deneyeceğim, olmadı dağ bisikletine taktığım bagajı takacağım. Çantanın bisiklette epey sırıtacağını biliyorum ama önceliğim yeteri kadar kapasitede bir çantanın olup olmaması. Burada da paylaşırım. Yolcular için fikir olmuş olur. :harika:

ben artık kendin yap formatına döneceğim

Bende satın almayı düşünüyorum incelemeyi yapan arkadaş bu süre zarfında iyi veya kötü nelerle karşılaştığını yazarsa iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
ben sem çantanın tur heybesini kullanıyorum.alalı da dört sene kadar oldu.gayet de memnunum.tek kötü yanı fermuarları ve su geçirmesi idi.ama yeni modellerinde bu sorunları çözmüşler.fiyat fayda açısından her modelini tavsiye ederim.

2017-09-15_14-46-08_HDR.jpg
Ben eskisehirde uretim yapan ve su an markalasarak isvecde firma kuran bi arkadasima yaptirdim ( Annunaki bike bags ). Birinci sinif kumas ve sade, dayanikli urunler yapiyor tavsiye ederim. Bagaja alttan tutturmak icin baykus firmasinin o cirtlari kullanisli degil malesef. Cengelli model cok daha kolay monte ediliyor ve daha esnemez oluyor

Ben de bagaj üstü tur çantası arıyorum ama güzel bir çanta bulamadım. Vaude silkroad M vardı onu sattım şimdi uygun fiyatlı tur çantası arıyorum. Tavsiyesi olan arkadaşların görüşlerini beklerim.

@selmansamet
Selam
Söyle bir sey. Cogu heybede var bu sistem bildigin cengel ben ustune bant sardim cizmesin diye.
2018-02-04_16-55-03_HDR.jpg

Once cengeli bagajin altina geciriyosun sonra ustteki gecmeyi takiyosun zerre esnemiyor canta kalin lastikten oturu

Geri