Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Semçanta Baykuş Heybe

Semçanta'nın bu Baykuş modelinden alacağım sanırım. Turda olduğu kadar günlük market, pazar gibi şehir içi kullanım amaçlı çantaya ihtiyacım var. Tutma kulpu sanırım yok ama onu kendim eklemeyi düşünüyorum. Neticede bisikleti marketin önüne kilitleyipalışverişe girdiğimizde çantayı yanımıza almamız gerekecek.
Kullanan arkadaşlara bir sorum, bu çantayı söküp takmada zorluk yaşanır mı?
(link) Linkteki gibi fakat yan destekleri ve kadro bağlantısı olmayan ve sadece sele borusuna bağlantılı bir bagaj demiri kullanıyorum. Sanırım yan destekleri olan bir bagaj demiri almam gerekecek.

Scudo
@Haggard1963
Selam arkadasim. Özelden bi konusalim yardimci olaym sana

@Holiganguc

Çanta ile 7200km yol yapabildim 2 yılda. Karda, yağmurda kullandım. Çok sağlam eşyalar taşıdım.(büyük su sebili, tüp, elektrikli süpürge, halı vs full market eşyası) [emoji4]
İki yılda negatif hususlar;
1-Yanlarda bahsi geçen cırt ırtlar ilk yıl dolmadan koptu ve tekrar dikemediğim için çok vaktimi aldı. İlave bağlarla uğraşarak sabitledim. Askı tip olsa daha iyi olur.
2-Yan heybelerin tekere bakan arka yüzeyi yumuşak ve 1,5 yılda cırtcırrların olduğu yerlerden meğil yaptı ve duruşu bozuldu. Bu bölüm sert meteryalden yapılmalı.
3-Yan alt küçük gözlerin fermuarları koptu.
4-Üst seyyar bölümde 2 yıl sonra yıpranmalar oldu.
5- Bence bu şekilde yoğun kullanım ömrü 2,5 yıl & 7500km
6-Seyyar ayrılan bölümü omza takamamak dezavantaj.
7-Eşya bağlama bağcıklarının içinden geçtiği kulakçıklardan biri koptu.

Olumlu özellikler;
1-Hafif yağmurda su geçirmediği gibi karda da geçirmedi.
2-İçi çok geniş ve piyasada 60lt heybe bulmak zor.
3-Üst bölümdeki ilave eşya bağlama bağcıkları çok kullanışlı. Çok çok büyük boyutlarda ürün taşımaya yardımcı oluyor.
4-Fiyat olarak performansına göre bence iyi.

HayatatribündenbakanlaR

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@historiyst
Neyi ne kadara aldim anlamadim pardon?

Geri