Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Seni Seviyorum... Ama Niye?

"Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer..
"Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra....
"Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burada mı Seveceksin?.
"Seni Seviyorum" : Yemin et.. :eek:
çok güzel ya ben bi kıza bunları desem direk tabanları yağlamak gerekir hahahah:D :D :D :D :D

Scudo
Karşı tarafı çat diye sinirden ikiye yarar bence. Seni seviyorum. Essah :)

- ''Seni Seviyorum''
- Ökkeş Abi git Allah'ını seversen ya...
- Oh bebek!

sunay akın ların mahalleye bi kız taşınmış mahelledeki her kez o kıza aşık olmuş

sevmeyi toplu bir eylem olarak algılıyorlarmış. :D

seni seviyorum : gücün banamı yetiyo git akranlarını sevsene

Seni Seviyorum :O vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın.

Seni Seviyorum”:Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha… Yıkıl karşımdan…

seni Seviyorum :Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim

Çok güzel bir paylaşım. Hasan hocamın yazdıklarıda ayrı bir güzel. Teşekkürler

seviyorum de ulan ! HAYIR ! seviyorum dee ! HAYIR ! seviyorum de dedim sana ! SEVİYORUM ! yalan söylüyorsun ! :D

Seni seviyorum !! ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum.. < en uyuz olduğum durumdur kendisi :D

seni seviyorum ! seni seviyorum ! seni seviyorum !
senden önce hiçkimseye söylemedim dersem yalan olur

Kayahan

Nalann söyle beni seviyormusun..hayırrr..!!

söyle lennn seviyormusun..hayırr,seviyormusunn hayırr..seviyorumm deee evett seviyorumm..

Hayırr yalan söylüyorsunn..:D :D dayağı yicek abi kurtuluşu yok Nalanın..:D

işin esprisi bir tarafa..

daha kimseye seni seviyorum diyemedim..:eek:

"Seni seviyorum" ifadesini hayatımda hiç kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum bile. Ama büyük ihtimalle kullanmamışımdır. Ben bunu aynada kendime bile söyleyem ki.
SENİ SEVİYORUM BİSİKLETİM...

• Beğen
Tepkiler: sniper
Bence insanlar dostlarina da seni seviyorum diyebilmeli.İnsan çiçeği de sevebilir bisikletini de arabasini da bunu dile getirmek neden zor olsun ki degil mi ama?

@xcangel

haklısın aylin abla ;) bu dile getirme huyu bende epey olduğu için kız arkadaşımla ikidebi aramız bozuluyo :D neymiş bisikletimi silerken onu sevdiğimi söylüyomuşum, o benim yanımda oturuyomuş ona söylemiomuşum :D
hamsterıma sevdiğimi söylerken bunu duyan annem, bana kaç zamandır sevdiğnii söylemiosun, Allahın sıcanına sevdiğini söylüsoun nankör evlat demişti :D aslında cok zorluğu var bu seni seviyorum demeninde neyse :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
eh kadın haklı, geçen bi hamster ı seviyodum..viyk ciyk derken....elimi bir ısırdı..namussuzun dişleri de iğne gibi...günlerce canım yandı..akabinde de sahibi, hemşire arkadaşım, beni arayıp ''kuduz olma ihtimalimiz varmış,aşı yaptır'' dedi..tabi ben bi hafta sonra gittim ve adamlar geçmiş olsun, artık aşı hak getire, allah a emanetsiniz vs.....eh annen haklı yani....
sevgili noktasında da, bisikletle o bir mi yav...aylin in dedii gibi, neyi seversen sev...sevgi senin....hem seni seviyorum demek yeterli değil ki...gerçekten sevmek gerek, zaten o noktada sözlere ne gerek var ki....

ben de birkaç serpiştiriyim ortaya:)

X:seni seviyorum!:)
Y:............efendim?

Y:artık kuru kuru "seni seviyorum" karın doyurmuyor be güzelim

Y:doğru söylüyorsun

Y: GOOOOOLLLL!!!....efendim ne dedin?

Y:ne güzel:)

X:seni seviyorum:)