Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Seninki Kaç Lümen?

Scudo
Benimki 1000 Lümen(deneyerek aldım memnunum) :):D

garanti olayı etkileyici, sırf garanti için knog seçilebilir, diğer markalarda durum ne acaba?

Çok iyi video :komik:
Nusret ayrıntısı vs. . . hocam sen harbiden iyi yapıyorsun bu işi. Gözüne gözüne sokmadan espriler, göndermeler falan çok güzel oluyor hep.

İlle eleştiricem hastalığından dolayı da, arkaaşlar arkaaşlar :koptum:
Ama bu arkaaşlar da iki teker bir adam'ın alemeti farikası olsun. Düzelteyim deme :harika:

Bu arada farkedilmelik ışıklardan aldıydım geçen yıl aliexpressten ve birkaç kullanım sonunda öldüler resmen. Pil değildi de sorun malzeme ve tasarım çok adiydi. 0,75 dolardı yanlış hatırlamıyorsam. Ya da 2 dolar mıydı ne... Burada decathlon'da 14 liraydı benzerleri.

Keşke en azından 1 rakibiyle kıyaslansaymış ürünler. Hikayeli, emek harcanmış, uzunca bir video izliyoruz ama ilginç bir Knog reklamı olarak kalıyor. Knog vs Moon/Cateye gibi bir inceleme almayı düşünenlere daha çok yardımcı olacaktır bence. Kanalınızı takipteyim bu arada güzel işler yapıyorsunuz. Knog'da şukela ışık üretiyor bu arada lafım yok, hele hamsi gibi una bulanmış hali beni benden aldı:)

(6 TL'lik bir arka ışık kullanıyorum bu arada - Bir milyoncudan aldım - Scott Aspect'e taktım :) Yağmur çamur sesi bile çıkmadı daha. Hatta çok çamur kaplandıtya musluğun altında yıkıyorum. Işık şiddetini birim olarak ölçemedim ama Topeak marka 100 Liralık arka ışıktan daha uzağı aydınlatıyor ve daha uzaktan görünüyor.)

Ön ışık için Moon Comet'i önerebilirim bende başlığa ışık seçmek için gelenlere Knog alternatifi olarak.

aynen tek marka reklamı olmuş, karşılaştırma olması çok faydalı olurdu, yinede teşekkürler, knog u incelemiş olduk

@BerkEvren Gönül isterdi ki Knog firması gibi diğer firmalar da iletişime geçsin, onlarla da çalışalım. Ancak diğer firmalara böyle tekliflerle gittiğimiz zaman bizi kapıdan kovuyorlar sağolsunlar :) Reklam mı? Evet reklam. Ama benim gayet içime sinen bir reklam.

Videolarınız artıp, rakamlar yükselince tepkileri değişecektir. Sabırla una bulamaya devam edin siz :)

Ben ön ışık olarak solarstorm arka ışıkta demoont kullanıyorum yağmur çamur hiç yolda bırakmadı

Knog Blinder Road R satın almıştım. Kayışı kopma noktasına geldi ve satın aldığım yer ile görüştüm. Ürünü yolladım ve bana yeni seri ürün yolladılar kur farkı almadan. Böyle garantili ve duyulmuş olan markaları satın almaya özen gösterin arkadaşlar mutlaka.

@Burak Boralılar

Benimki de koptu acaba göndersem değiştirirlermi ki ?

Video başlığında zaten bir karşılaştırma vaadi yok. Nasıl seçilir denmiş, Knog sponsor olmuşsa da Knog ürünleriyle gösterilmesinde bir sakınca yok bence. Reklamı yapılan firma da övülmeyi hak eden, sırf sponsor olduğu için yüceltilmiş bir firma değil sonuçta.

Neyse, işin özü; on numara video olmuş hocam, eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: hayatçokgarip
@ÇaNakkaLeRuHu Hocam eğer garantiniz devam ediyorsa aldığınız yer ile görüşün. Genel sorun Knog değişim yapıyormuş diye belirtin bilgili olduğunuz anlaşılsın. Yeni seri ürünün kilit aparatı plastik. Tek kötü yanı o benim için.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Bilgilendirici bir inceleme, tebrik ederim. Kısa ve öz olmuş zaten ne kadar öz ne kadar kısa o kadar iyi.
Böyle şeyleri izledikçe bir bisiklet lambasını yapamamış olmamız beni deli ediyor. Bunun dışında diğer firmalar da sponsor olsaydı vs evet... diğer firmalar da olsaydı evet... katılıyorum. Belki ilerde markalaştıkça ciddiye alırlar.
Her şey bir tarafa çok pahalılar, 100TL ye 4-5 gün idare eden aileler varken cidden pahalılar.

Oncelikle inceleme icin teşekkürler. Videoda 2 çeşit ışıktan bahsetiniz. Biri farkedilmek için digeri ise aydınlatma ağırlıklı. Peki bu 2 özelliğe sahip bir ışık var mı? Yoksa 2 amac icin 2 isik mi taşıyacağız uzun turda.

bizim burada lümenden anlamayanlar olduğu için(ben dahil) ve bisikletçilerde böyle ışıklar olmadığından ben hırdavatsal çözümler arıyorum mesela 9ledli şarjlı lamba aldım onu taktım önüme arabanın farlarına kıyasla %50 daha az gösteriyor gerçi ama yine benim için çok iyi :)

Arka isikta Knog kullaniyorum. Yabanci forumlardan birinde 1600 metre farkedilme mesafesi oldugunu okumustum. Bence ön isik neyse de arka isik hayati öneme sahip.
Arkana yanasan arabalarin cok yaklasmadigini ve bir an once beni gecmeye calistiklarini goruyorum. Gercekten arkadan gelen icin rahatsiz eden, sinir bozucu bir isigi var.
Knog'dan para almadim. Ama verselerdi alirdim.

İşe gidip gelmek için moon coment setini aldım ön 100 l , arka 35 l fark edilmek için yeterli, uzun turlarda ön aydınlatması yetersiz .

Geri