Haklısın Adil ama Türk insanı mutsuz umutsuz ve bu forumada yansımış durumda,en ufak bir mevzudan gerilmeler hatta küstahlaşmalar çok sık oluyor,bu ara yurt dışına bir seyahatim oldu inanki sokaktaki insanlar gülüyor gülümsüyor,çünkü insanlar huzurlu tasa edecekleri ekonomik veya siyasi dertleri yok denecek kadar az,ya geçen bi yerde okudum Norveç'ti galiba meclislerinde tartışacak problem bulamayınca 20 sene önceki dosyaları açmışlar! Öz eleştiri yapmam gerekirse forum içerisinde eskisi kadar aktif değiliz,mesela dört gözle beklediğim bahar klasikleri ve tek günlük yarışlar başladı,cumartesi strade bianche var,sonra pazar paris nice yarışı var,yarış konusu altına paylaşmaya üşendim kaç gündür yazayım diyorum araya bir şey giriyor,teknik konular daha çok ilgi çekiyor çünkü foruma yeni üye olan kişiler ya yeni bisiklet alacağı için yada bir arızası olduğu için yada bir parçanın uyumluluğu konusunda bilgi sahibi olabilmek için üye oluyor,eski üyeler olarak daha özendirici olmak lazım,mesela strawa konusuna aylardır sürüş koymuyorum kendimce belli bir sebebi yok sürüşler devam ama paylaşım yok,fotoğraf koymuyorum son olaylar tad tuz bırakmadı vs vs.