Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

sevdiğim italyanlar

Scudo
kadroların dizaynı çok entresan olabiliyor ancak bu bisikletlerin faal olarak kullanıldığı bi yarış görmedim ben henüz yada dikkatimi çekmedi
 
6-7 yıl önce tour de france'da vardı, ama sonra pek görünmediler ortada, yalnız muhteşem kadrolar,
 
bu ne yaaaa satılıyor mu türkiyede :) alırım walla :D
 
Merhaba
yukardaki alet fondriest TF2 ye benziyor.O da güzel alet ama biraz tuzlu.Kadro 4000 dolar civarında.(link) den tf2 ye bakılabilir.
 
bendede italyan kadro olan SARDA var şimdi onu komple topluyorum şuan zınparada bitince böyle olucak
(link)
 
Pinarello prince carbon,colnago eps,de rosa king3,wilier cento1,fondriest tf1 ve tf2 hepsi süper aletler.Hepsi gözükapalı binilebilir.
 
@hknbykl

evet, elbette, ama amacım büyük markaları değil, pek bilinmeyen üreticileri de araştırmak, tanıtmak...
 
Bunlara pek bilinmeyen üreticiler demek doğru değil...Örneğin Daccordi, Olmo, Switch, Abici, Guerciotti vb. gibi İtalyan üreticiler daha çok butik üretim yapan atölyeler. Yani bisiklete oldukça meraklı ve ilgili kesimler arasında oldukça bilinirler ama özel olarak sınırlı sayıda el yapımı üretim yaptıkları için çok yüksek etiket fiyatları var. Bu yüzden doğal olarak satışları çok sınırlı bir kesime hitap ediyor.
 
Güzel bisikletler gerçekten.
İtalyan kadrolar denilince aklıma daha çok çelik kadrolar geliyor benim. Ama karbondan biraz nasibini almış çelik kadrolu Scapin S8 ve Tommasini Carbo Fire gibi estetik harikaları modeller de var tabi.
 
Geri