Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sevgililerim

eminozk

Daimi Üye
Tepki
379
Selam
Uzun zamandır bisikletlerimin resimlerini sizlerle paylaşmak isitiyordum.Bazılarını kendim topladım ve hepsini çok seviyorum.3 Şehir(Adana ,Antalya,İstanbul) arasında gelip gittiğim için onları paylaştırdım ve böylece nereye gidersem gideyim orda beni bekliyen bir sevğilim var.

(link)
Trek 4300
(link)
Trek 7200
(link)
Sarda
(link)
Santini
(link)
Santini
(link)
Peugeot
(link)
Leopart
(link)
Marin

Scudo
Çok Eşlilik Bisiklette Güzel Olmuş

• Beğen
Tepkiler: eminozk
iyi bir koleksyon.Bu kadar bisiklet muhafaza etmek için garaj gerekli :)

• Beğen
Ne koleksiyon ama.Harika bir duygu...Kazasız sürüşler...

• Beğen
oyoyoy abi nettin sen öle :D çok iyii...

Bu arada Adana'ya giderken melmeketime benden de selam götürür müsün:)

Gel beraber açalım,ticaretten iyisi yoktur ,ama bunlar satılmaz.hoşça kal

• Beğen
Tepkiler: Bariskkk
sizi en çapkın bisikletçi ilan ediyorum... :D:D
iyi pedallamalar...

Ohhhhhhhhh maşşşallahhh..... diyorum başka da bi şey demiyorum :D

vallaha tek kelime yetmez bunlara paylaşım için teşekkürlerr

Çok güzeller peugeot bisikletinde fren kablolarını ön didon içine aldırırsan dahada güzel olacak diğer yol bisikletinde olduğu gibi bol pedallar

herkesin beklediği bir sevgilisi vardır ama herkesin bu kadar bisiklet sevgilisi yoktur hepsinide kıskandım maşallah tebrik ederim 2 analı sütten ölür 2 karılı bitten ölür demişler şaka bi yana çok güzel bisikletler benimde bir sardam var cant ve lastik problemi yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim bisikletlerinizle başbaşa iyi eğlenceler

herkesin beklediği bir sevgilisi vardır ama herkesin bu kadar bisiklet sevgilisi yoktur hepsinide kıskandım maşallah tebrik ederim 2 analı sütten ölür 2 karılı bitten ölür demişler şaka bi yana çok güzel bisikletler benimde bir sardam var cant ve lastik problemi yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim bisikletlerinizle başbaşa iyi eğlenceler

Geri