Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Seydişehir Bisiklet Festivali 2020

@sebidos Cevap için çok teşekkür ederim. Tur benim için oldukça cazip. Havalar biraz toparlansın, bisikletime kavuşayım diye sabırsızlıkla beklerken şimdi bir motivasyon kaynağım daha oldu.

Foruma henüz üye olmayan bir arkadaşımı daha davet ettim. Bisikleti aşağıdaki linkteki fitness bisikleti. O kadro ve lastik tipi bu tur için uygun mudur?

(link)

• Muhteşem
Tepkiler: sebidos
Scudo
@sebidos Cevap için çok teşekkür ederim. Tur benim için oldukça cazip. Havalar biraz toparlansın, bisikletime kavuşayım diye sabırsızlıkla beklerken şimdi bir motivasyon kaynağım daha oldu.

Foruma henüz üye olmayan bir arkadaşımı daha davet ettim. Bisikleti aşağıdaki linkteki fitness bisikleti. O kadro ve lastik tipi bu tur için uygun mudur?

(link)
Lastik 700X30c sorun olmaz. Ben de 700x35c kullanıyorum. Sadece yol bisikletleri için sorun oluşturur. Çünkü stablize çok fazla. Bu bisikletle gönül rahatlığıyla katılabilir. Yollar aşırı bozuk değil.

Siradan bir kiş gecesi, sessiz sakin, huşu içinde cayimi yudumlarken keyfim de gayet yerinde idi. Ta ki başliginizi ve ayrintili tur programinizi gorene kadar...
Bir urperti, bir kipirdanma oldu.. mutlu musunuz ? Ankaradan sevgiler...

Siradan bir kiş gecesi, sessiz sakin, huşu içinde cayimi yudumlarken keyfim de gayet yerinde idi. Ta ki başliginizi ve ayrintili tur programinizi gorene kadar...
Bir urperti, bir kipirdanma oldu.. mutlu musunuz ? Ankaradan sevgiler...
Tâbi ki mutluyuz 😊. Bunu sizsiz tek başımıza yaşamamız anlamsızdı. Fazla bir şey yapmadık. Sadece biz de olan kıpırtı başkalarında da olsun istedik. Bekliyoruz festivalimize...

Son düzenleme:
@sebidos Kontenjanı takip edebileceğimiz bir yer var mı? İş sebebiyle o tarihteki müsaitlik durumumu bilemiyorum ama netleştirmeyi beklerken kontenjan dolumu sebebiyle dışarıda kalmak da istemiyorum.

Merhaba önümüzdeki günlerde kayıtları sitede ve Facebook etkinlik sayfasında paylaşacağız. Şu anda kayıt sayısı dernek üyeleri ile birlikte 50'yi aşmış durumda... Yüzden biraz daha az kontenjanımız kaldı geriye. Festivalimize bekleriz. Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Cihan Ali
Kontenjan dolmak üzeredir. Katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur...
@sebidos Kontenjanı takip edebileceğimiz bir yer var mı? İş sebebiyle o tarihteki müsaitlik durumumu bilemiyorum ama netleştirmeyi beklerken kontenjan dolumu sebebiyle dışarıda kalmak da istemiyorum.
Kontenjan dolmak üzeredir. Kayıt durumunu web sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. (link)

• Beğen
Tepkiler: Gkgoko
@sebidos hocam bu soruyu sorduktan iki gün sonra düşüp çok ağır sakatlandım. Ameliyatlık birkaç kırıkla sonuçlandı. İyileşince hala bisiklete binebiliyor olursam belki seneye katılırım. Size kazasız belasız, bol eğlenceli bir festival diliyorum.

• Üzgün
Tepkiler: necmeddin
Heyecanla bekliyoruz, listede adimi gordum, zaa dedim.

@çelikyürekli hocam çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin.

• Beğen
Tepkiler: 𝕥𝓪lℍค
Festival olacak mı şu durumda?

Festival olacak mı şu durumda?
@sebidos
Evet aynı soruyu ben de sormak istiyorum, dünya genelindeki ve ülkemizdeki bu virüs salgını nedeniyle bu festival ile ilgili durum nedir?
Eft için beklemedeyim. Velev ki iptal oldu , ücretler geri mi gönderilecek? Aydınlatırsanız seviniriz, teşekkürler.

Kaydı yaptırdık. Sanırım yine BF'dan katılım yok. 😔

• Beğen
Tepkiler: ahlaksahibi
Seydişehir mi??!! Ben de hiç iyi anıları yok. Kocaeli-Antalya turunda Seydişehir’den Toroslar’a tırmanıyorduk sanırım. Gece vakti çadırı kurduk ama inanılmaz bir yağmura yakalandık çadır su aldı.Durulmuyor içeride. Haritadan baktık.Yakınlarda Maden’li köyü diye bir köy vardı. Oraya sığınalım gece dedik. Gece karanlıkta orman yolu gibi bir yoldan o köye kadar pedalladık 5km. Köye geldiğimizde bizi kulağı duymayan epey yaşlı bir hacı dede gördü. Adam bizi jandarmaya ihbar etti. Camide girelim yatalım ıslandık dedik. Camiye bile sokmadı. Başımızda bekledi jandarma gelsin diye.Yalvarıyorum adama yahu bak hacısın diyorum kuranda yazmıyor mu yolda kalana yardım edin diye(belki dinden girersem vicdan yapar dedim) Yok adam ikna olmuyor. Kimsiniz siz. Niye burdasınız. Ne bileyim terörist olmadığınızı diyor.Anlatıyoruz böyle böyle yağmur çamur ıslandık.. yok anlamıyor. Daha sonra muhtar geldi bizi kaba bir inşaata götürdü fareler falan geziyordu burada yatın dedi. Suçlu gibi bir de hem kimliklerimizi hem de bizim fotoğrafımızı çekti. Bişey olursa gösterirmiş jandarmaya. Sabahta erkenden gelip daha biz uyurken uyandırdı bizi. Kibarca kalkın gidin dedi yani. Yanımdaki arkdaşımda anadoluda köylerde bizi çok hürmetle,sevgiyle karşılayacaklarını falan zannediyordu.

Katilim tamamlandi. Gunu bekliyoruz sitedeki gun sayaci gibi. Gorusmek uzere...

• Beğen
Tepkiler: ahlaksahibi
Geri