Scudo Sports

Seyrantepe

Yeni taşındım Çeliktepe'ye ben de :).
Şimdilik evlilik koşturmacasından çok çıkamıyorum bisiklete ama bir bitsin ben de katılmak isterim, orman olmayan turlara :).

Scudo
hafta ,çi turlarımız oluyor çeliktepeden gelen arkadaşımızda var :)

ben de seyrantepe'de oturuyorum.haftaiçi yada haftasonu turlarına katılmayı ben de çok isterim

Neredeyse 1 yıl boyunca bu çevrede oturan birini aradım ama kimseyi bulamamıştım. Bu çevrede baya da turladım ama toplamda 3-4 bisikletçiye ancak denk gelmişimdir.
Aslında oldukça fazla kişi varmış.

Emniyetevlerinde oturuyorum ben de, şubat-mart gibi başlayacağım tekrar bisiklete, o zaman ben de katılırım sizlere.

4. levent - maslak civarında olup, ruble sökmek için gerekli malzemeleri olup bana 1 günlüğüne ödünç verebilecek birisi var mı ?

Kapsamlı bir temizlik-bakım yapıyorum, rubleyi şimdiye kadar hiç sökmedim, söküp temizlemek istiyorum. Kendime de alacağım bu malzemeleri ama sonraki siparişimde yurtdışından almak istiyorum. Bir günlüğüne verebilecek birisi varsa, şimdi bile gelip alabilirim.

Arkadaşlar kimse cevaplamıyor ama yine de yazayım, bu çevrede gres yağı bulabileceğim bir yer var mı ? Yakın çevrede ki 3 farklı benzinliği aradım opet, petrol ofisi, lukoil hiçbirinde de gres yağı bulamadım. Jant göbekleri için kauçuklu kaliteli bir gres yağı alıyorum ama sadece nalburlarda standart kırmızı greslerden bulabildim.

Bir fikri olan var mı ? İnternetten de alabilirim ama hem boş yere kargo vereceğim hem de p.tesi ancak elime geçer. Benim haftasonu halletmem gerekiyor.

Olmadı atatürk oto sanayiye giderim artık

kardeşim selamlar iş yoğunluğundan cevaplayamadım yazılanları...yağ işşini en sağlam oto sanayiden bulursunn..bana sorarsanda rulman satan yerler var.rulmancılardan kaliteli yağlar bulabilirsin dostum...rulmanlar yüksek devirli çalıştığından yağları çabuk çözülmezler ...bu civarlarda baya baya kişiler var bisiklete cıkan..hatta tur düzenlediğimiz zamanlarda bizim 30 lu kişilere ulaşmıştık..sadece bu çevreden gelenler..kağıthaneden gelenler..ki fazlasıda var..fece den haberleşiyoruz daha cokk ..o yüzzden sayfaya bakamıyorum..:rolleyes:

@haceli yılmaz

Yağı sanayiden buldum, varsa facebook grubunun adını öğrenebilir miyim ?

4. levent tarafında oturuyorsan atatürk oto sanayi yerine, 4.levent sanayi'ye gidersen orada da bulabilrisin sanırım.ayrıca ben de seyrantepe de oturuyorum.birşeye ihtiyacın olursa bana yazabilirsin =) kolay gelsin

herhangi bir gurpta deiliz aslında ama albatros diye bir gurup var ordaki arkadaşlarda bu çevredenn ...bizim tanışıp ısındığımız arkadaşlarlada sadece kendimizin mesajlaşa bileceğimiz bir sayfa var ordan haberleşiyoruzz ..

@haceli yılmaz

Birlikte sürüşe çıkıyormusunuz peki?

işlerimiz olmadığı süreçte hep beraber cıkıyoruz yada işi olan olursa işleri olmayanlar cıkıyor ...turlara devam ediyoruz hava muhalefeti olmadığı sürece ...

Bende gültepedeyim bilginize :)

• Beğen
Tepkiler: Abbasyolcu7
Geri