Ben Sanayi Mahallesin'de oturmaktayım.Bisiklet dünyasına yeni katıldım,1 ay önce tek başıma yapıyordum birşeyler.Şimdi tekrar alıp,katılmayı planlıyorum.
selamlar resul kardeşim bende sanayi mahallesindenim sonduraktayım tanışmak ümidiyle eğer numaranı yazarsan şu an gezi düzenleyen arkadaşlar senle iletişime gececektir kendine ii bak
oo bak sen idriste burdaymış cıstak cıstak idris üyede olmuşun vay be idris az kaldı sanırsam 2 ayı gectim bakaılım bu hafta belgrattaydık gerci ama ben sadece oturdum ama bisikletlerlede elbet ineriz sende aramıza hoş geldin tekrar
selamlar nebi kardeşim ben bi süredir uzak kalldım bisikletten ayağım kırıktı yaklaşık 5 ay oldu ama kalkmak ğzereyim ama diğer arkadaşlarlarla irtibata gecersen memnun kalcana eminim türker ünal ve erdal abi sana yakın onnarta teras evlerdeler kalkınca görüşmek ümidiyle kendine ii bak
dün akşam turunda pfizer önünde seni sordum ama arkadaşlar evde ense yapıyor dedi.kalkıp gelemedinmi akşam turuna.sonrada şişli okmeydanından benide alın.ah türker ahhh.sen yat yat sonra tura çağırın beni.bi dahakine evine ekip yollatıp aldırırız seni kardeşim
Merhaba aranıza yeni katıldım.Başlangıç olarak kendime geotech neon aldım.İlk turumu kazasız yaptım.Akşam turları serin oluyormuş ama bir o kadarda terledim.Tekrar merhaba.
Akşam 10 da seyrantepeden çıkıyorum metro city önüne kadar denedim güzel zevkli oluyor.Bu taraflarda olan varsa çok kişi olunca daha keyifli olacağına eminim.